Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba]Ustawienia na Windows 7

GotykPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka:) miałbym prośbę do ludzi który bardzo znają się na Combat Arms i moglibyście mi przesłać screena z dokładnymi ustawieniami lub po prostu napisze w poście jasno i wyraźnie:) Za pomoc polecą plusy:) Dziękuję Pozdrawiam Gotyk:)

Zbieram minusy!! Jeśli pomogłem daj -! Jeśli nie pomogłem daj -!!

Opublikowano

ale każdy ma innego kompa... jak ktoś ma porządny sprzęt w ch*j porządny i wyśle Ci swoje ustawienia to Ty jak masz słabszą np. karte graf. nie pograsz w życiu ;// sam sobie musisz znalesć optymalne ustawienia... z resztą jak dobrze kojarze to jest tam opcja "deatiful settings" czy jakoś tak i samo Ci ustawi optymalnie pod kompa... ;)

ILoveVomitI.png

hghhs.jpg

Opublikowano

Próbowałem już tego podam wam moja kartę graficzną może trzeba ściągnąć stery do niej?

Mobile Intel® 965 Express Chipset Family

Zbieram minusy!! Jeśli pomogłem daj -! Jeśli nie pomogłem daj -!!

Opublikowano

gościu... ustawienia są zależne od Ciebie, jeśli lubisz jasny ekran to daj sobie gammę wysoką, jeśli nie to daj niską, jak lubisz gdy myszka zapierdala jak szalona, daj wysokie sensitivity, jak nie to niskie,

rozdzielczość zależna jest od Twojego monitora. Ustawienia musisz ustawić tak, aby Tobie się dobrze grało.

Tyle w tym temacie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...