Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie moge nacisnac START GAME..

Mekinon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak wiec jak w temacie nie moge nacisnac START GAME. Po prostu ono sie nie laduje i malo tego wyszedl juz CHAPTER 3 a jak uruchamiam WR to pokazuje sie okienko male tam gdzie sa newsy itd pokazuje sie Heavy i sniper a na srodku pisze CHAPTER 2.. Paski te 2 czerwone sa zaladowane sa nie ma zadnych liczb ani nic pod nimi a START GAME jest szary.. nie wiem kurde co mam zrobic bo co chwila mam taki problem wczoraj bylo ladnie dzialalo przez chyba 2 tygodnie dobilem lvl i ch** znow nie dziala.. Reinstale nic nie daja nie wiem..

Opublikowano

No dobra Brodek.. zrobile tak jak tam bylo mowione wszystko ladnie wlaczam avast sie pyta czy to uruchomic robie tak ale HackShield sie nie wlacza i nic sie nie pokazuje po tym.. nawet zaden error.. Wiec nie wiem co jest nie tak..

Opublikowano

U mnie dziala wszystko dobrze wiec nie wiem.

Zrobilem reinstal WR i potem tak jak pisze tutaj .Sciagnely sie patche i smiga.

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano

No dobra Brodek.. zrobile tak jak tam bylo mowione wszystko ladnie wlaczam avast sie pyta czy to uruchomic robie tak ale HackShield sie nie wlacza i nic sie nie pokazuje po tym.. nawet zaden error.. Wiec nie wiem co jest nie tak..

mekinon wiesz co pomoze na 99% zrob nowe konto z administratorem i wlacz wr bedzie dzialal na 99% mi to pomoglo

maniacz

dajcie +++ to nie boli ;]

http://www.warrocksignatures.com/sig/lichelios.png

lichelios.png

Opublikowano

Tsaaa.. i zrobilem to co Ty i dupa.. wlacza sie HackShield laduja sie 2 kreski bo mam XP i dupa, konczy sie na tym.. ze dalej sie nie laduje..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...