Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ze zrobieniem reje do własnego serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema to znowu ja ;d mam tym razem problem ze zrobieniem stronki do reje.Edytuje wszystko dobrze plik config i index wklejam do htdocs i potem kiedy odpalam XAMPPA i wciskam apache wyskakuje na chwile ruuning i znika tak samo z tym drugim. odrazu mówie,że nie mam włączonego GG ani skypa itp.

Może to być wina tego,że XAMPP jest na 32bitowego windowsa a ja mam 64? jesli to przez to czy jest wersja 64 bit a jesli nie to jak mogę zaradzić temu problemowi :) i jeszcze dodam,że serwer jest ON kiedy to wszystko robię :)

..a no i głównie problem polega na tym,że jak wpisze do przeglądarki swoje IP do wyskakuje "Oops! This link appears to be broken.

Suggestions:

Search on Google:"

Edytowane przez TupacShakur1109

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

Nie będzie to wina Xampp'a. Jest to wina skype , który blokuje jakiś tam port . Aby go odblokować musisz wejść : Skype - Narzędzia - Opcje - Zaawansowane - Połączenia i odznaczyć "Użyj portów 80 oraz 443 jako alternatywnych dla połączeń przychodzących".

Edytowane przez Baksiu

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Nie będzie to wina Xampp'a. Jest to wina skype , który blokuje jakiś tam port . Aby go odblokować musisz wejść : Skype - Narzędzia - Opcje - Zaawansowane - Połączenia i odznaczyć "Użyj portów 80 oraz 443 jako alternatywnych dla połączeń przychodzących".

zrobiłem tak i dalej to samo wciske "apache" pokaze sie ana chwule running i znika i tak samo z mysql

Albo zainstaluj apache22 na BSD.

jak do zrobić

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ej no nie instalowałęm tego. ale prawie jest wszystko git stornka się włącza ale długo a czasami wgl .

Amache pisze "running" a Mysql na chwile pisze i znika. co może być tego przyczyną bo stornka niby dziaął tylko gdyby to mysql bło cały czas włączone

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png