Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parę pytań.

romar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam parę pytań.

1. O co chodzi z tym Xbox Live a Xbox 360 Slim 250 GB? Jestem nowy ;D

2 Czy opłaca się kupić ix'a 2 pady na Wi-Fi, + kinect + gra Kinect adv. i te potrzebne rzeczy.

3. Czy opłaca przerabiać się xboxa? No, bo nie wiem. Chętnie bym pograł w CoD'a MW 2 przez multi ale gry są drogie ;/

4. Czy są konta takie jak Konto Silver na 6 miesięcy za 50 zł? Albo nie wiem, jakieś tańcze na miesiąc? Czy tylko konto Gold.

5. Na xboxa są takie bijatyki jak "naruto" ? Czy coś w tym stylu?

6. Czy PS3 jest lepszy?

Opublikowano

1. Xbox Live to pakiet, który wykupujesz, żeby móc grać przez internet. Xbox 360 Slim 250 GB to konsola z dyskiem 250gb :)

2. Jeżeli masz przestronny pokój, w którym będziesz przechowywał xboxa to się opłaca (każda przeszkoda, na którą natrafia kinect przeszkadza w odczytywaniu Twoich ruchów)

3. Jeżeli zależy Ci tylko na CoD MW2 to kup konsole, wykup live i graj przez neta. Jeżeli nie masz zbyt dużo pieniędzy to możesz przerobić konsolę i ściągać gry z neta. Ja osobiście przerobiłem konsole i się cieszę.

4. Są takie pakiety jednak są one mniej opłacalne. Zależy też czy ciągle będziesz grać przez neta czy tylko przez określony czas.

5. Są takie gry i nie tylko takie (jeżeli chodzi o bijatyki) :rolleyes:

6. To jest własna opinia. Obojętne czy stwierdzisz, że xbox jest lepszy czy na odwrót, zawsze zostaniesz skrytykowany przez miłośników tej drugiej konsoli. Dużo osób twierdzi, że PS ma lepszą grafikę jednak to zależy od rodzaju podpięcia konsoli i telewizora/monitora. Ja osobiście róznicy nie widzę. Słyszałem też opinie, że xbox jest do dupy bo ma ciężkie pady (to tak poza tematem :P )

darkness3.png

Opublikowano

Dzięki jutro kupuję Xboxa 360 Slim 250 GB ;) A byś mógł podać jakieś tytuły FPS'ów lub bijatyjek? Wiem że kupię na 100 % CoD'a MW2 i pakiet Live.

Opublikowano

Tekken 6, UFC, MMA, Mortal Kombat, WWE, Fight Night - to chyba najsłynniejsze bijatyki. A co do FPS'ów to na 100% Crysis 2, MoH, CoD, Battlefield, Homefront. A poza tym polecam Assassin's Creed (o wiele lepsze sterowanie niż na pc :P ) i Forza Motorsport.

darkness3.png