Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mp5K Red Edition

irzoss8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OK mój BŁĄD.

Przepraszam.

PS. Poprostu zaufałem osobie z innego forum i myślałem że działa, bo widziałem na WR jak ludzie z tym biegają.

Zapomnijmy o sprawie.

@O lol popełniłem jeden Błąd a wy odrazu o skarzacie mnie o inne sprawy np. o to ze mam inne konta, Nie mam innych kont niech admini sprawdzą po Ip. Ja z taką liczbą postów i z takim doświadczeniem bym nie robił takich rzeczy, popełniłem jeden bląd i się do tego przyznałem i usunąłem link. Więc proszę nie krytykujcie juz tego i nie róbcie z siebie idtiotów bo mówicie rzeczy nie prawdziwe.

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

zaraz sprawdze i dam edita

@edit nie wiem gdzie to wklejic

Bądz człowiekiem daj +

Pomoglem ???? to klinkij +

to tak cieszko

25- Jest!

50- Jest!

100 - Brak

200- Brak

400- Brak

800- Brak

1000- Będę hardkorem!

[/center]

Opublikowano

ale jakiś ss lub coś w tym stylu co to robi dodaje red mp5k do is ?? czy podmienia teksturki ??

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Ja podmieniłem ale nic się nie zmieniło...W is nic nie ma, w luckyshocie też nie. Tekstury nie ruszone. Mam nadzieję że to nie wirus. ;/

@Nie radzę pobierać...Ten nade mną, co napisał że działa ma 1 posta i zarejestrował się parę min temu...

Nie gram na hackach

:)

We are Legion

We do not forgive

We do not forget

Expect us...

Opublikowano

Koń trojański. Powodzenia z pobieraniem : ) Dodatkowo skan jest nie do tego pliku. Te archiwum jest po prostu spreparowanym jednym wielkim wirusem. Zaraz wyślę poprawny skan. Proszę nie pobierać!

@irzoss8 - no cóż twoje zachowanie jest bynajmniej dziecinne i nie odpowiedzialne. Dajesz ludziom spreparowane paczki z wirusami które infekują im komputer, takie zachowanie powinno być karane minimum ostrzeżeniem.

Opublikowano

@UP

To zdjęcie które jest na tej stronie jest stare jeszcze jak był ten event nie dawno i do tego jest zły virustotal.

A tak po drugie dwie osoby na War Rocku dostały tylko mp5k_Red

16359.png

34922.jpg

31019.png

Opublikowano

Pieprzony idioto, czy Ty rozumiesz że to jest podrobiona strona EPVP? Co za idiota. Weź sie wyloguj człowieku.

Opublikowano

OK mój BŁĄD.

Przepraszam.

PS. Poprostu zaufałem osobie z innego forum i myślałem że działa, bo widziałem na WR jak ludzie z tym biegają.

Zapomnijmy o sprawie.

A Te konto z 1 postem to kto założył. I kto bezczelnie kłamał że działa...Mi sie wydaje że on to umyślnie zrobił.

Nie gram na hackach

:)

We are Legion

We do not forgive

We do not forget

Expect us...

Opublikowano

A Te konto z 1 postem to kto założył. I kto bezczelnie kłamał że działa...Mi sie wydaje że on to umyślnie zrobił.

Powiedz adminowi zeby sprawdził czy mam wiecej kont na forum, sprawdzi to po Ip. Bo ja nie mam wiecej kont mam tylko jedno.

Opublikowano

Co to ma być wogóle ?

Nie pobierać tego

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Wgl ja to tylko wstawiłem na forum bo wirusa zrobił ktos inny jakis programista. Bo ja to wziąłem z innego forum. I myślałem ze jest czyste.

Opublikowano

A więc koniec tego dobrego. Raz już powstała taka sytuacja z Siro i myślałem, że będziecie mieć nauczkę, ale widzę, że tak nie jest.

Regulamin jasno określa co robić w takiej sytuacji i nie będzie żadnych wyjątków. Panu irzoss8 już podziękujemy.

Nie interesuje mnie czy specjalnie to wstawiłeś czy nie.

Ten temat po coś został stworzony:

http://www.mpcforum.pl/topic/235071-ogloszenie/

Dla takich sytuacji zawsze będę bezwzględny i szczególnie wredny. Skoro nie można po dobroci to wbijemy to siłą.

Nikt nie będzie w dziale powodował szkód na PC userów.

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...