Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze prywatne servery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Słyszałem ostatnio, że wiele osób przestało grać na zwykłym Metku i bardzo dobrze

xD, ponieważ Allegro spowodowało wzrost cen na rynku w Metinie pl, przez to, że wiele osób wystawiało kase, itemy itp. Ale nie o tym mowa. Wracając do prywatnych serwerów według mnie są najlepsze serwy bez hamachi ale to kwestia gustu. Ostatnio grałem na Elitemt2 - polski prywatny, świetny priv, naprawdę polecam. Dropiło tam sztabki z mobów, były epickie bronie, w rankingu nawet lvl powyżej 200. Ale wszystkie postacie mi się znudziły. Ha :rolleyes: i tu się pojawia Pandoramt2 - Best Polski prywatny serwer Metin2. Normalnie masakra fajny. Nowe skille u woja takie jak przywołanie błyskawic, uderzenie gromu. Dzięki temu są wyrównane szanse pomiędzy innymi postaciami. Ale zapomniałem dodać, że Ninja także ma nowe skille, ale nie pamiętam jakie, bo obecnie gram wojem mentalem, normalnie wymiatam.Na tym servie także dropi sztabki z mobów, sakwy szczęścia, zwoje przywołania bossów, złote, srebrne, zwykłe hwangi, bronie na 80, 90 i 132. Więc zachęcam was do grania na jednym z opisanych Privów, albo podawania własnych Best privów. Z uszanowaniem BluePhoenix.

Edytowane przez BluePhoenix
2qa4keg.jpg

Opublikowano

Po 1 po co ten obrazek??

Po 2 zmniejsz sygne... Wywala mi ją na pół ekranu

Po 3 Każdy lubi inny serwer, od tego jest dział publikacji, więc ten temat nie potrzebny...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...