Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze O Pomoc

wtulcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam mały problem podczas włączania mu sezon 4 zacina mi sie gra

Dokładnie tak : włączam strone webzena potem loguje sie naciskam start game otwiera sie gra potem naciskam w gze start game i ładuje sie gra ok jestem w gze naciskam server potem chanel obojętnie jaki wpisuje swoj password i naciskam ok

I nagle zacina sie gra nic wiecej dalej sie niedzieje totalna przycinka gry

Zgóry dziękuje za pomoc

Opublikowano

ok działa jak narazie czkam az mi postac zalozy a mam pytanko czy za 2 razem tez bede musial tyle czekac czy tylko raz tak jest ?

Opublikowano

dokladnie tak jak napisal moj przedmowca. wystarczy poczekac. ja osobiscie raz czekam cos okolo 2 min a raz okolo 10.. mysle ze jest to zwiazane z obleganym serverem webzenu. (nie znam sie na tym;P) w grze pojawiaja sie rowniez lagi, z ktorymi wczesniej nie mialem doczynienia - zawieszenie ekranu (wyglada to jak screen) po czym rowniez po okolo 2-10 minutach wszystko wraca do normy. jest tez problem z opoznionym dropem z ringow, radze sie wstrzymac.. ja dzisiaj przez takowy lag zdobylem darmowo armor scala +7+8 ;D po prostu pojawil mi sie na spocie ;d (slyszalem od kilku osob, ze drop z ringow sie nie pojawia, tym uzasadniam nagle pojawienie sie itemku). 10 minutowe otwieranie depozytu:) tak wygladaja ogolne problemy, z ktorymi sie zetknolem na valhali :)

Opublikowano

jeszcze mam jeden problem niesłysze jak moja postac chodzi dzwieku ataku dzwieku wszystkiego tylko muzyke a mam włączone wszystko wiecie co może być przyczyną czy tak każdy ma ?

Opublikowano

W grze ESC > System (ESC) > Voluma zwiększ.

Btw, ja przy login czekam po 20-30 minut ^_^ .... <3 webzen :rolleyes:

aaa