Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nowe data pk2 do ecsro:

part1

http://rapidshare.com/files/236447764/2009..._Data.part1.rar

part2

http://rapidshare.com/files/236456939/2009..._Data.part2.rar

prosiłbym kogoś o zuplowadowanie kturegoś z partow na inny serwer gdyż sam sciągam dopiero 1 part

@ editmacie lnik do 2 partu megaupload.com/?d=I9C9VZMY

@down to ma zpobeiegać d--c ja ściagam bo 2 ray w 30 min d-c i to na vipie

Opublikowano

Dodali weapony 10dg...

:(:( mam dosyc wbijania sie czasami spedzam przy wbijaniu sie na serwer 1 godzine prosze jesli znacie jakis program dzieki któremu bende muk sie wbijac szybciej ił atw to wbiszcie jego nazwe

z gury dzienki

Ja pierdole...

Opublikowano
Dodali weapony 10dg...

-.-'

to by musial byc caly set 10dg...

a jak tylko bronie to sa jebnieci -.-'

Opublikowano

GM pisał ze z tifów 90lvl + leca vronie 10dg ale tylko z tifów w npc nie kupisz ! tak pisali na ecsro z tego co wiem ! Wracajac do data pk ! POTRZEBUJE DATE PK DO ECSRO NA FILEFRONTA LUB COS INNEGO TYLKO NIE RAPIDA! BO MAM NET RADIOWY I TAK BYWA ZE SCIAGAC NIE MOGE!Jesli ktos ma niech podepnie tu. z Gory thx

Opublikowano

Teraz jest identycznie jak na isro... Dropy 10 dg nie można kupic u NPC wypadają tylko z moobów 90+ :D ej żeby można było grac i ci nie wyskakiwały błendy z ????? to trzeba miec te nowe data pt1 i 2 ? :D

Opublikowano

błąd z ???? i tak czasem wyskakuje ja mam nową datę i media.pk i dalej mam ten problem. Heh dodanie tych nowych broni to jest śmieszne przecież nie będzie można wbić blue do tych broni bo nie będzie elementów i tabletów, tylko + ;/ .

Opublikowano

Tak dodali weapony 10d i również seta (bez chesta i legsów) - soxów nie ma.

A co do elementów - lol? A shaitan? Z niego wylatywać będą śmieci alchemiczne i tablety... -.-'

SaintCandy.png
Opublikowano

LoL a barany niektóre pisza ze europa jest xD smiac mi sie chciało ... ale i tak bendzie głupio nawet z tymi nowymi broniami ponieważ tak samo dużo bendzie pot warów na pvp ... Ale ciężko teraz wbic heh :D

Opublikowano
Tak dodali weapony 10d i również seta (bez chesta i legsów) - soxów nie ma.

A co do elementów - lol? A shaitan? Z niego wylatywać będą śmieci alchemiczne i tablety... -.-'

Dodali same bronie 10- dgr i te data pk2 z media pk2 nowym zapobiega ??????? bugom

Opublikowano

czesc!!

Mógł by ktoś wrzucić tą datę na inny serwer bo niestety mam radiowkie i nie mogę pociągnąć tego z rapidu ;/

Prosiłbym jak najszybciej bo non stop crash clienta ;/

Ps. Media mam ale daty nie moge dorwac ;/

Z góry thx :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

te twoje dwa pliczki nie dzialaja :) kurwaaaaaaa jebana mac ! zcemu nie moge sie polaczyc pisze cannot connect due to server traffic

kurwa mac !!!! ECSRO < i lipton 3 dni moge sie wbijac