Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Podjelem kilka kolejnych prob w znalezieniu sposobu na exp na nie-latajacych mobach

Qpaka napisal by poszukac cos na ten temat - znalazlem Fake Flying Mob ktory polega na linkowaniu mobow (...) ale w dalszym ciagu daje mi to nie pelny efekt - moby mozna bic tylko z slasha ktory ma dema i nodelaya a krocej mowiac z innych skilli albo nawet i z zwyklego ataku gdy uderze takiego moba to dostaje dc (chyba ze go nie trafie)

Pewien koles wymyslil inny sposob - tak zwany xAvack ale nie opublikowal go tylko dal filmik na you tube. Wie ktos jak takowego vaca zrobic? Jezeli chodzi o filmik to warto wzrocic uwage na to ze moby sa po bokach a gdy je atakuje to ich nazwy sa nad nim

Jestem cienki w szukaniu w googlach i nadal nie mam pewnosci czy ktos w ogole opublikowal to metode dlatego pytam czy ktos umie to zrobic

Przy okazji spytam tez czy ktos umie robic "podloge" (blok po ktorym sie da chodzic). Moja podloga dziala tylko gdy na nia wejde to dostaje dc.

Opublikowano

nie znajdziesz tego on sam se to zrobił i sie tym chwali teraz ;/

//Ciach

Opublikowano

Ja mam taki vac nazywa sie xdragonvac potwory zbieraja sie po lewej stronie mapy kolo ciebie ale gdzy wejdziesz w nie jest dc :)Musisz sie pierw ustawic przed zvacowaniem.

Btw.

Jak podasz mi poradnik do tego edytowania mobow, albo map.wz na killa bee svac dam ci to :)

GMs:

Lvl:85 Hermit Hacked

Lvl:54 Assasin Legit

Lvl:134 Bishop Hacked

Opublikowano

NIezauwazylem ze az tyle to zajmuje...

A ten poradnik z edytowaniem mobow??

GMs:

Opublikowano

hmm... co do edytowania mobów to tylko do FFM vaca... ;D ale na Killa Bee zrób sobie svac'a... Tut jest na forum... A dasz nam tego Dragon Vac'a ??

Opublikowano

Jak mogles zrobic tego vacka skoro nie umiesz svacka? Wdg mnie to jest bs, Hersanek jak mozesz daj jakiegos ss. a co do tutka, moge Ci napisac wszystko dokladnie jak robic. W Avatarze masz gg.

My Noobish Chars :

Bellocan:

ArchMage I/L 130 -Legit

NL - 13x - Legit

Broa:

135 BM - Hax

Horntail Pendant + Z Helm ;]

Bera:

121 Bishop Perma Baned -___-

65 Spearman Dexless with 145k nx - Perma Banned ;(

5x Cleric Lukless >.>

GG-7599473- w razie problemow pisac.

Opublikowano
Ja mam taki vac nazywa sie xdragonvac potwory zbieraja sie po lewej stronie mapy kolo ciebie ale gdzy wejdziesz w nie jest dc :)Musisz sie pierw ustawic przed zvacowaniem.

Btw.

Jak podasz mi poradnik do tego edytowania mobow, albo map.wz na killa bee svac dam ci to :)

Mobow edytowac nie trzeba, bo Killa Bee z natury lataja a poradnik do robienia smoke vacca jest juz faktycznie na forum aczkolwiek by znalezc wszystkie elementy potrza przegladnac kazdy temat uwaznie

Opublikowano

Nie napisalem ze sam zrobilem, sciagnelem z innego forum caly treiner z pin typerem godmode miss full godmode itp i 4vacki w tym dem....

@Qpaka nie widze twojego acataru :(

GMs:

Opublikowano

@UP

Szczerze kolego to Cię nie lubię, masz ale nie dasz pies ogrodnika. -_-'

Chyba że ... "kolega" ma wybujałą wyobraźnię i wypisuje tutaj zbędne bzdury, nikt Ci nie wierzy że masz takie coś =P. Kropka.

Kto staje się potworem zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem. - Dr. Johnson.

MUTABO X FIGHTERS

Opublikowano

Od dawna nie slyszalem by ktos uzywal cheat enginow - wszyscy leca trainery, boty i edytacja wz.

W kazdym razie spotkalem dzisiaj hackera z bardzo ciekawym vaccem ktory pierwszym wrazeniem zdaje sie nie byc nawet hackiem - co wiecej chyba wiem jak to zrobil, musze to sprawdzic natychmiast

-edit

Nie dziala acz powinno

Zapomnialem opisac tego vacca - koles byl na mapie z pixiami i wszystkie przybiegaly do niego z kilkakrotna predkoscia a on je zabijal gdy juz podbiegly. Moby z innych pieter zeskakiwaly na dol do niego (byl na parterze)

-edit2

Ten vacc jest znany chyba jako passive vacc ...