Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego??

Piotrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ej ziomal ja od jednego goscia na globalu dowiedzilem sie ze niemacie kasy an hostingi to prawda??(akurak gosc mnie trade bugiem chila ojebac ale to sczegol)prosze o odpowiedz

Opublikowano
Ziomal idz na pole kopac buraki albo ziemniaki.

gdyby mod byl mod to on by wiedzial ale ty nie mod wiec cuz ja na to poradze :P

Powiem tak naduzywasz posade i nie umiesz z niej kozystac

Myślisz że jesteś "kimś" pisząc takiego posta? Pokazujesz tylko jakim jesteś "burakiem"...

Z takimi tekstami możesz wyjeżdżać do kolegów/rodziców.

Ogólnie to mnie zainteresowałeś, wziąłem Cię pod lupę i przeanalizowałem Twoje posty... najchętniej rozdawał byś warny (choć nie możesz), znasz sposób klonowania na globalu <lol2>, piszesz niestylistycznie, napierdalasz błędami ort. które gryzą po oczach ^^, dałem Ci kiedyś warna i teraz też dam...

Wystarczy?

to sciema a ziomal jezeli chodzi o hosting nic nie wie (chyba ze od innych :P)

Tak się składa że wiem dlaczego forum padło, tylko po co mam informować cały świat o problemach tego forum? Zastanów się trochę...

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano
Myślisz że jesteś "kimś" pisząc takiego posta? Pokazujesz tylko jakim jesteś "burakiem"...

Z takimi tekstami możesz wyjeżdżać do kolegów/rodziców.

Ogólnie to mnie zainteresowałeś, wziąłem Cię pod lupę i przeanalizowałem Twoje posty... najchętniej rozdawał byś warny (choć nie możesz), znasz sposób klonowania na globalu <lol2>, piszesz niestylistycznie, napierdalasz błędami ort. które gryzą po oczach ^^, dałem Ci kiedyś warna i teraz też dam...

Wystarczy?

Tak się składa że wiem dlaczego forum padło, tylko po co mam informować cały świat o problemach tego forum? Zastanów się trochę...

Hę? Burak to ty jesteś. Warna owszem bym dawał wszystkim cipolizom jak ty. Lecz tak się składa że to ty i 5 osób dajecie dupy na ulicy za 5 groszy. Takie teksty to do matki wal (o ile ją masz) bo są głupkowate i żałosne. Forum padło bo żeś nasrał na serwer a ten ci odpowiedział tym samym ruchem. Sfajczyłeś go a potem się sfajczyłeś z tanią dziwką z ulicy. Mógłbym cię dalej jechać ale w przeciwieństwie do ciebie jestem normalny i nie wale wszystkiego tak po prostu z mostu jak ty to robisz. Jestem dla ciebie za silny więc uciekasz i stosujesz warny które ci w niczym nie pomogą. Masz może z 13 lub mniej lat. A zachowujesz się jak bobasek który wrzeszczy jak pojebany i nic do niego nie dociera. Błędy ort. ? A huj ci w dupę nieumytą. Z takimi nie ma co zaczynać. Ban ci się należy i tyle. Wygnanie z wykiem.

Opublikowano

Ja chciałem tylko napisać że to forum do PUBLIKOWANIA CHEATOW, HACKOW ITP, a nie przezywanie sie na wzajem.

Opublikowano

troche mi przykro ze hauru juz nigdy nie powroci bo pewnie dostanie bana ;] BTW: na ip najlepiej... zal mi tego goscia troche... ale rozumiem go w szkole go nikt nie lubi, ojciec i matka piją w domu ciagle, a on poszedl do poprawczaka i go tera w dupe jadą chłopcy to nie jego wina zrozumcie to ;] hahahaha zal chlopa

EX Moderator: Counter Strike, World of Warcraft.

Opublikowano
w szkole go nikt nie lubi, ojciec i matka piją w domu ciagle, a on poszedl do poprawczaka i go tera w dupe jadą chłopcy to nie jego wina zrozumcie to
SPAM. Jeżeli masz troche wiecej rozumu to byś nawet nic nie napisał ale jak jestes na poziomie niewiem chomika to musialeś dodać swoje 3 grosze.

Moim zdaniem to powinienes tez dostać Warna za spamowanie .

Opublikowano
Hę? Burak to ty jesteś. Warna owszem bym dawał wszystkim cipolizom jak ty. Lecz tak się składa że to ty i 5 osób dajecie dupy na ulicy za 5 groszy. Takie teksty to do matki wal (o ile ją masz) bo są głupkowate i żałosne. Forum padło bo żeś nasrał na serwer a ten ci odpowiedział tym samym ruchem. Sfajczyłeś go a potem się sfajczyłeś z tanią dziwką z ulicy. Mógłbym cię dalej jechać ale w przeciwieństwie do ciebie jestem normalny i nie wale wszystkiego tak po prostu z mostu jak ty to robisz. Jestem dla ciebie za silny więc uciekasz i stosujesz warny które ci w niczym nie pomogą. Masz może z 13 lub mniej lat. A zachowujesz się jak bobasek który wrzeszczy jak pojebany i nic do niego nie dociera. Błędy ort. ? A huj ci w dupę nieumytą. Z takimi nie ma co zaczynać. Ban ci się należy i tyle. Wygnanie z wykiem.

Hauru_powraca xD ban na IP.

Teraz to mnie rozpierdoliłeś...

Mam matkę i ojca, nawet ich kocham? I co z tego? Nie miałeś czego wymyślić? "Jestem normalny" teraz to się dopiero ubawiłem na maksa, o boże.... Ja walę prosto z mostu? To chyba dobrze, bo lubię mieć "czyste" sprawy. Jesteś dla mnie za silny? Jak to stwierdziłeś? Z dupy? Pisząc tego posta pokazałeś jakim jesteś żałosnym dzieckiem. Mam 15 lat i co Ci do tego? Na pewno jestem na wyższym poziomie niż Ty. Nic do mnie nie dociera? A co ma dotrzeć? Twoje jęki? Aż mój brat się uśmiał gdy to czytał <lol2> Błędy? Nawet nie będę komentował Twoich tekstów ("huj")... Tak, nie ma co ze mną zadzierać :D Może i ban mi się należy, nie wiem, niech to ktoś normalny oceni.

I zostałeś wygnany :)

Dla mnie EOT...

Emerytura

Może kiedyś...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...