Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karabiny

CzaQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej to się rzucajcie kamieniami cegłówkami itp, po co ci wogóle karabin??

Życie jest tylko jedno dlatego codziennie się cieszę życiem ile mogę ponieważ jutro już może mnie nie być

Opublikowano

Hm... karabiny na kulki czy na kapiszony czy prawdziwe czy w Counter-Strike czy może w innych grach? Ogólnie najlepsze jest M16 i AK47 Kalashnikov.

Opublikowano

Steyr AUG, MP5K, M16A4, AK 47, HK UMP, P90, Fusil Automatique Léger ( FAL ), Galil, M4A1, AKS-74U, Uzi, M1 Garand, M76 Zastawa, M21, Sako TRG, SWD Dragunow, Barret M82, Gepard M1, RT-20, WSSK, Sig Sauer SSG 3000, M60, M60E4, M60E3, M122, DP, RPD, PKM,

Opublikowano

@eFFecTuS, sam spisałem tą listę, nazwy broni są mi znane z gier, i filmów, historii oręża, poprzęglądaj sobie jeszcze mpc i onet lub wp, bedziesz glupszy.

Specjalista
Opublikowano

nie każda bron musi być karabinem,

Czy to ma być pneumatyczny, czy automatyczny ?

z broni które są najczęściej używane przez antyterroystów to najczęściej mp5, jeśli chodzi o bardziej zawannsowane akcje to m4a1,nie ma liy, ale najlepszą bronią jest AWSM

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...