Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś o WarRocku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

WarRock jest dzieckiem koreańskiej firmy i reprezentuje gry z serii MMOFPS. Gra jest dobrze rozbudowana, Koreańczycy popisali się nie po raz pierwszy. W świecie WarRocka wcielamy się w jedną z czterech postaci. Każda z nich może używać innej broni, dodatkowo healer może uleczać członków Armii. Głównym celem jest jednak to samo, co w innych grach - zdobywanie kolejnych poziomów, najlepszych broni i bycie najlepszym.

<Po zakończeniu ery Zimnej Wojny, dostawcy broni, którzy zajmowali się jej szmuglowaniem zaczęli odnotowywać ogromne straty. Aby stworzyć nowe rynki zbytu dla swoich towarów, sami zaczęli wywoływać konflikty zbrojne w różnych rejonach globu. W międzyczasie świat stanął w obliczu kryzysu naftowego - wtedy to właśnie oczy wszystkich zwróciły się w kierunku Derbaranu, państewka, które kontrolowało ogromne złoża tego surowca. Niestety, szybko okazało się, iż Derbaran stał się centrum wojny o panowanie nad ropą, co przekłada się następnie na panowanie nad światem.

Gracze mogą wcielić się w żołnierzy jednej z dwóch stron konfliktu - NIU (New Imperialistic Union), która zamierza stworzyć perfekcyjny świat, oczywiście pod swoim panowaniem oraz Derbaranian, broniących swego kraju przed zakusami najeźdźców. Do wyboru mamy pięć klas postaci - Engineer, Medic, Sniper, Assault oraz Heavy Trooper, z których każda charakteryzuje się innym rodzajem używanej broni oraz unikalnymi zdolnościami. Arsenał dostępnych środków zagłady może nie powala na kolana, ale i tak prezentuje się całkiem imponująco - od zwykłego pistoletu poczynając, poprzez karabin K2, M5 czy snajperski, a na minach przeciwczołgowych i granatach kończąc. Warto również wspomnieć, iż do przemieszczania się, a także eksterminacji wrogów, wykorzystać możemy różnego rodzaju pojazdy, m.in. ciężarówkę, motocykl, a nawet czołg.

Edytowane przez energo1pl

energo.png

by luxxxxx

Opublikowano

Było juz kilka razy na forum nie zablysnoles ... a tak wgl to to tylko do ksiazki o warrocku potrzebne wiec raczej ... przemysl nastepnym razem czy to co wrzucasz sie przyda

Pozdrawiam Madziaa ;***

Opublikowano

Hey Madzia możemy razem popykać ..... :**

Było juz kilka razy na forum nie zablysnoles ... a tak wgl to to tylko do ksiazki o warrocku potrzebne wiec raczej ... przemysl nastepnym razem czy to co wrzucasz sie przyda

Pozdrawiam Madziaa ;***

energo.png

by luxxxxx

Opublikowano

@UP

Jestem takie samego zdania to jest wogóle nie potrzebne. Po co to komu?

@Energo1pl

A tak wogóle to w Warrocku jest 5 klas postaci a nie 4 więc popraw to.

Możesz grać przecież inżynierem, medykiem, snajperem, komandosem i bazookistą(nie wiem jak inaczej go nazwać).

fanboy19_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Było, bardziej rozszerzona wersja tego tematu jest w zbiorze przydatnych.

@Up nie wiem o co Ci chodzi

Do wyboru mamy pięć klas postaci - Engineer, Medic, Sniper, Assault oraz Heavy Trooper
Opublikowano

Gdzie ty ześ przeczytał że 4 analfabeto ?! 0o

@UP

@Energo1pl

Możesz grać przecież inżynierem, medykiem, snajperem, komandosem i bazookistą(nie wiem jak inaczej go nazwać).

Gdzie ty ześ przeczytał że 4 analfabeto ?! 0o

@UP

@Energo1pl

energo.png

by luxxxxx

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...