Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, chciałbym z kumplem pograć na serverze gdzie jest EU, lecz nie możemy takiego znaleźć. Zgłaszam się z prośbą do Was, jaki server wybrać, mianowicie:

1. Grałem na ZSZC, bym grał dalej gdyby nie te ataki...

2. eSRO wbijanie mnie dobija

3. iSRO za mały exp

4. sjSRO przereklamowane

5.cSRO dawniej grałem ale nie chcę powrotu

6. EMU'latory mnie nie kręcą

7. Poproszę wasze propozycje :)

@down

kwestia czasu a servery będą przepełnione jak 1 czy 2. a poza tym, przy crashowaniu serva, proces silkroad nie chce mi sie zamknąć(silkroad się wyłącza ale w procesach jest dalej) i obciąża mi zużycie CPU, więc nie wiem jak się tego pozbyć(gdy chce zamknąć proces, wyskakuje, ODMOWA Dostępu). Wydaje mi się, że to przez clienta BlackRogue

Edytowane przez ipaikillah

I hope life teach you good... I hope...

Odkrywca
Opublikowano

ESRO nowe server 3 4 są puste. Tzn 3 jest 800/1600 ludzi a 4 dzisiaj otwierają więc start euro na nowym privie to chyba dla was miodzio, nie bedziecie odstawiac od lvli innych i troche sie pobawicie.

Core Gaming Team. [GM]Louder aka [GM]FlyingBuddha

1330173832-U15232.jpg

Opublikowano

no właśnie zagraj na nowym elicie 4 :-) , jak co to do zobaczenia :D

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

GrindRoad

Najlepszy server według mnie x]

Jest zrobiony na emulatorze, ale to nie jest jakiś tam lipny emu z milionami bugów.

grind emulator niema bugow? prosze cie , tam jest bug na bugu a kolejny juz za nimi

osobiscie polecam Eso jak dla ciebie to server 4 brand new serwer

Opublikowano

hmm esro 3 wlaczyli 2 dni temu czy tam 1 a juz jest prawie full wiec z 4 serwerem bedzie tak samo :> puki co nie ma dobrych serwerow zeby nie bylo wbijania ... moze zaplac i pograj na swsro ... tam fajnie jest :D

Opublikowano (edytowane)

Ogółem boję się, że z serverami 3 i 4 na eSRO będzie to samo co na 1 i 2, więc nie wiem czy się opłaca grać.

A po 2., wie ktoś może czemu po uruchomieniu silkroad (eSRO), gdy mi wyskakuje crash - silkroad się wyłącza, ale zostaje w procesach ? Przeszkadza mi to bardzo, ponieważ zwiększa zużycie CPU, a na dodatek gdy klikam "Zamknij proces" , wyskakuje mi "Odmowa dostępu". Jakieś propozycje?

Edytowane przez ipaikillah

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

hmm <keyloger> joke :D ja mam tak ze jak odpalony jest client to wogule nie ma go w procesach ... a jak wylacze esro i chcem wylaczyc kompa to wyskakuje mi ze silkroad dziala i pyta czy go zamknac czy nie ....

Opublikowano

#UP

Dokładnie.

#TOP

Wymieniłeś najlepszego globala jakim jest CSRO i nie chcesz grać, tak samo z privami. Są wakacje daj se spokój z grą.

Closed.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...