Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Przepraszam że to możliwie inny dział niż powinien być, jestem tu nowy i proszę przenieście :)

Mam pytanie, a nawet dwa. Pierwsze - otóż jestem fanem gier strategii. Do tej pory grałem w gry typu :

Twierdza

Twierdza 2

Cywilizacja 3

Tzar

Zeus Pan Olimpu (Cienkie)

SimCity 3000 (Cienkie)

Co jeszcze polecacie? Komputer już dziś dostanę nowy ;) Około 12Ghz 1 Tera pamięci :DD Więc nie przejmujcie się wymaganiami gier.

Teraz drugie pytanie - gry typu Gothic. Czyli full RPG. Latacie kolesiem. Najlepiej dużo miast, broni, ulepszeń, skillów. Możliwość wytwarzania własnych przedmiotów, ich sprzedawania i kupowania. Ulepszania, uczenia się itp.

Kiedy dostanę kompa instaluje Gothic 3 a do tej pory próbowałem z Metinem ale niekoniecznie Multiplayer mnie interesuje. Wymagania gier - nieważne.

Dzięki z góry!!! Będę strrrrasznie wdzięczny ;)

Patisek

Opublikowano

Jak Cię wymaganie nie interesują to zagraj w :

Wiedźmin 2 Zabójcy Królów ( minimum 2 razy trzeba przejść )

Jak ci się podoba Gothic 3 to polecam wcześniejsze części z dodatkami czyli Gothic 1 , Gothic 2 Noc Kruka

Może ci się także spodobać Assassin Creed 2 i Brotherhood

darkvadersygna.png
Opublikowano
zagraj se w cabal najlepiej priv cabal chamise fajne skile bronie zbroje exp szybki na multipleier.Fajna gra polecam

Strategia a nie MMORPG

@Patisek

Armies Of Exigo :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...