Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot]WF Multi Bot (Sadzenie karmienie)

kolo12311

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem bota i chcę go teraz gdzieś rozpowszechnić :rolleyes:

Wolni Farmerzy Multi Bot sadzi podlewa karmi wszytkie zwierzeta.

Oficjalna stronka bota:

www.wfmultibot.wordpress.com

WF Multi Bot 1.3

Pobierz 1.3

https://rapidshare.com/#!download|988tl|3375270503|WFMB_1.3.rar|1188

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=b415b5ad4e10791d7b3b30887653a07eb89117130551cf86f35f849da708f535-1310240473

Zalety +

Sadzenie(podstawa)

Karmienie np.kur,krów itd.

Wady -

Działa w przeglądarce

Nie podlewa (Podlewa w ersji 1.4 patrz w dół ;) )

Musisz mieć puste pole (pracuje nad tym)

WF Multi Bot 1.4

Pobierz 1.4

https://rapidshare.com/#!download|566l35|550900617|WFMB_1.4.rar|1020

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=542b6162345a337a095cf6ce37e8f8072bf2b42a4ebcd97bb0a21daa68c5472d-1310240424

Zalety +

Sadzenie(podstawa)

Karmienie np.kur,krów itd.

Podlewa

Wady -

Działa w przeglądarce

Musisz mieć puste pole (pracuje nad tym)

Screen:

50516764.jpg

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

nie wiem po co nowy bot przy którym nic nie da się innego zrobić jak tylko wlepić ślepia w ekran i czekać na działanie

bez sensu użwać takiego bota skoro są skrypty robiące WSZYSTKO co możliwe w grze bez naszego udziału czy nawet kontroli , a jedyne co trzeba zrobić to waczyć przeglądarki , zminimalizować i zapomnieć że nawet dział sobie w tle ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

nie wiem po co nowy bot przy którym nic nie da się innego zrobić jak tylko wlepić ślepia w ekran i czekać na działanie

bez sensu użwać takiego bota skoro są skrypty robiące WSZYSTKO co możliwe w grze bez naszego udziału czy nawet kontroli , a jedyne co trzeba zrobić to waczyć przeglądarki , zminimalizować i zapomnieć że nawet dział sobie w tle ;)

Jak bedzie taki bot to mi go pokaz...

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

a skrypty czym są jak nie botem tylko działającym bezpośrednio w przeglądarce ? widocznie nie zauważyłeś tematu podpiętego w dziale, tylko posiadać Firefoxa , addon Greasemonkey i 3 skrypty io masz w pełni funkcjonalnego bota co robi wszystko poza obsługa klientów tylko

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

a skrypty czym są jak nie botem tylko działającym bezpośrednio w przeglądarce ? widocznie nie zauważyłeś tematu podpiętego w dziale, tylko posiadać Firefoxa , addon Greasemonkey i 3 skrypty io masz w pełni funkcjonalnego bota co robi wszystko poza obsługa klientów tylko

No kolego jeżeli nie widzisz różnicy między botem, a skryptem to nie wiem po co zabierasz głos. Sam piszesz, że trzeba mieć uruchomioną przeglądarke czego "w pełni funkcjonalny bot" nie potrzebuje. Skrypt nie generuje nadmiernego ruchu na serwerze, nie kupi Ci monety gdy gracz się szachnie o jedno zero w cenie. Nie staraj się Nam wmówić że greasemonkey i XXXX skryptów potrafi tyle co jeden dobrze napisany bot.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dobrze napisany bot jak sam napisałeś. zobacz tego bota i spróbuj sam ocenić ile potrafi zrobić a ile nie , skoro ten potrzebuje przeglądarki do działania a i tak ledwo 1% tego co dobrze napisany skrypt zrobi

zaleta skryptu to to że działa na każdym systemie operacyjnym na którym masz opere, firefoxa czy chrome

a co do budowy gry widziałeś przynajmniej jak jest zbudowana gra, wszystko praktycznie javaskrypt, css albo ajax , prościej dla twórcy pobrać dane ze strony i je przetworzyć właściwie niż kombinować jak to zrobić za pomocą programu

a co do obsługi kupowania tez nic nie stoi na przeszkodzie , dawniej była w skryptach aktualnie jakoś zaniechano tego ale nadal są robione wyłapujące wpadki cenowe tylko tzrzeba wiedzieć skąd je brać albo samemu napisać

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

dobrze napisany bot jak sam napisałeś. zobacz tego bota i spróbuj sam ocenić ile potrafi zrobić a ile nie , skoro ten potrzebuje przeglądarki do działania a i tak ledwo 1% tego co dobrze napisany skrypt zrobi

zaleta skryptu to to że działa na każdym systemie operacyjnym na którym masz opere, firefoxa czy chrome

a co do budowy gry widziałeś przynajmniej jak jest zbudowana gra, wszystko praktycznie javaskrypt, css albo ajax , prościej dla twórcy pobrać dane ze strony i je przetworzyć właściwie niż kombinować jak to zrobić za pomocą programu

a co do obsługi kupowania tez nic nie stoi na przeszkodzie , dawniej była w skryptach aktualnie jakoś zaniechano tego ale nadal są robione wyłapujące wpadki cenowe tylko tzrzeba wiedzieć skąd je brać albo samemu napisać

Nie twierdze, że dobry skrypt jest gorszy niż bot zrobiony od niechcenia. Nie jestem też znawcą oprogramowania, żeby tu się popisać ale naprawdę miałem do czynienia z wieloma botami, skryptami, nawet wziąłem się za makra... (niepotrzebnie zresztą) Skrypt zawsze będzie skryptem, a bot zostanie niezmiennie botem. Może dlatego te dwa pojęcia mają różne nazwy. Szanuje dobrze zrobiony skrypt i zawsze skorzystam jak zajdzie potrzeba. Tymczasem jednak zostanę z botem choćby dlatego, że po resecie łącza wraca do wyznaczonego mu zadania kiedy smacznie śpię :) a śpię dużo.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 9 miesięcy temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...