Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blitzcrank. Co o nim myślicie?

razor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć : )

Ostatnio bardzo spodobał mi się Blitzcrank dzięki swojemu skillowi na Q czyli łapce przyciągającej przeciwnika do siebie.

Z tego powodu wg. mnie jest to świetny lane partner i może wiele zrobić.

Warto go kupować? Jeśli tak to przydałby się jakiś dobry build : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/b-b-b-by-bb-beginners-build-for-blitzcrank-26222

Blitz to bardzo dobra postać, szczególnie w early - złapanie łapą pod wieżą jest równe śmierci. Blitz jest postacią tanko-podobną, z dość sporym dmg. Sprawdza się zarówna na 5vs5 jak i 3vs3.

Opublikowano

Blitz + Shaco w early to nieziemskie połączenie. Shaco stawia pacynki w krzakach, a blitz go przyciaga i ma pewnego deda. Tak samo jak złapie i go pod turreta to też nie ma szans :P

Do tego jest bardzo szybki dzięki skillowi, oraz ma świetne ulti aoe. Ma mały CD szybko się nim farmi grupki minionów czy bije w TF'ach.

zbyt duża sygnatura / Enzil

Opublikowano

Własnie mój kumpel sobie go kupił ostanio i mówił, że też mam sobie kupić go. Jeśli masz przeciwnika blisko wierzy to złap go i pod wierze i nie ma typa. :P

Opublikowano

jak go ogarniesz tak samo jak Doublelift to wygrywasz gry

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Dobra postać do teamplay'u, ale nie wiem czy po ostatni update coś w niej nie zepsuli.

Nie znerfili go i nie mają po co go nerfić ;x

Jak nie masz jakiegoś ogarniętego kolegę (najlepiej shaco) to średnio ,ale na 3vs3 taki blitz i shaco wejdą w krzaki blitz cie przyciągnie i tyle.Mimo wszystko trudna postać większość twoich łapek to będzie to wyglądalo tak ;D

http://www.youtube.com/watch?v=zZi_G3d_R1I&feature=related

od 3:26 :)

Opublikowano

Ogarnięci enemy będą stać za creepami, więc będziesz miał małą szansę na złapanie któregoś z nich.

Blitz imo jest wkurwiający dzięki swojemu pasywowi.

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie. Czy ten "bug" z flashem wciąż działa? Nie przerywa on łapki? Bo takie info mnie doszło od kolegi.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

nope nie działa bo kiedyś sprawdzałem

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Blitzcrank + Singed = przejabny lane.

Blitzcrank będzie ci obciągał pałe ze swoim Q ,a singed jeszcze raz cię przyciągnie.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

najlepszy crowd controler, dobre skille, dobrze wspolpracuje z trinity force/sheen.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...