Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Let's Play][Fb] Ciemność -Minecraft

dowgirt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, jest to zapowiedź mojej nowej sfabularyzowanej serii Minecraft'a...

Mam nadzieję że się wam spodoba, kręceniem zajmuję się od niedawna, więc jeżeli mielibyście jakieś zastrzeżenia, poprawię je.

Pozdrawiam

Dowgirt ;]

http://www.youtube.com/watch?v=L4Lh-RPZYXA

Komentujcie Subskrybujcie i Polecajcie...

Edytowane przez dowgirt
Opublikowano

Może i ciekawe ale już widać że pirat :] po napisie beta 1.6.5 a był na MPC plik który zmieniał napis unlicensed copy na to ;p

18922414.png

Moje dane w grach i aplikacjach związanych z internetem :

Gadu-Gadu 284938

Skype Mistrzsz

Steam Mistrzsz

Opublikowano

Zależy od, widzów co chcą oglądać, ja też oglądam filmiki o minecraft na youtube i są takie które mi się nie podobają ale są też takie które mogę oglądać z przyjemnością, i coś takiego mam w planach zrobić...

Opublikowano

Lol... Nawet czcionka była jedna bez polskich znaków fail!! Muzyka ok.. Hmm... Ale wygląda to na nie udaną kopie quasanda

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@Mąka

jeżeli chcesz krytykować i wmawiać że to kopia quasanda to wmawiaj.Nie widzę w tym nic podobnego po za tym że ten chłopiec skoczył w dół.

Opublikowano

Nom... I zaraz później udał się do portalu... W dodatku muzyka jest nawet taka sama o ile się nie myle..

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...