Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak mam takiego kompa

pentium 4 2,8GHz

768 ram

karta 128mb

ile wyciagne gf na clientlessie + client(glowny char + gf :P) oczywiscie na low detalach. Normalnie ciagne 2 klienty na low a z jednym + clientless, ile wyciagne :D?

sig18.jpg

Graphic & bleach Fan

Admin Cienia
Opublikowano

Nas się pytasz? Sprawdź a się przekonasz, to najlepszy sposób aby się przekonać. ;]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Kolejny spamer . . .

3-5 GF (clientless) powinno Ci spokojnie pociągnąć.

Opublikowano

Przeciez clientless zuzywa tyle zasobow co nic, ze 100 odpalisz jak wykupisz clientlessa :D

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

no tak ale najpierw musi je poodpalac w przypadku sbota.. narazie rozwiazaniem jest AntiCaptcha ten program bo ustawiasz ile max moze naraz wbijac, a jak masz sbota tylko to narazie nie ma opcji bedzie relogowal wszystkich, na dodatek nie wlaczy clientlessa i spowoduje blad graficzny lub not enought memory , chyba ze masz clientlessa jakiegos pr0 co laczy sie przez server od razu to wtedy huhu..

//Ciach

Opublikowano
Kolejny spamer . . .

3-5 GF (clientless) powinno Ci spokojnie pociągnąć.

To ja. i nie kolejny tylk oten sam:P a pzoa tym udzielilem odpowiedzi na pytanie!

:(:( mam dosyc wbijania sie czasami spedzam przy wbijaniu sie na serwer 1 godzine prosze jesli znacie jakis program dzieki któremu bende muk sie wbijac szybciej ił atw to wbiszcie jego nazwe

z gury dzienki

Ja pierdole...

Opublikowano

Ta tylko weźcie pod uwagę neta ...

Działanie bota nie zależy tylko od kompa.

Opublikowano
Ale i tak przecież na sbocie wprowadzone jest ograniczenie do 5 na raz

Ale mamy cracka i mozemy odpalic wiecej kont ; )

76561198001815076.png
Opublikowano

@dgw06

Co?! Ograniczenie na max 5 charów ?:O to jakim cudem ja u siebie na clientlesie odpala 9 charów ?

@Fearless

A nie prawda. W Sbocie też możesz ustawić żeby wbijał najpierw na jedno konto potem na drugie i tak dalej :P a żeby to ustawić to wchodzisz w botcfg.ini i tam masz taki jak by tytuł auto logina "[safecon]". Tam masz ustawienia auto logina, wystarczy opcje multiclient ustawić na 0 i będzie wbijać się pojedyńczo

Sig.png