Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z PhotoShop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ściągnełem ostatnio photoshopa z instalki.pl jesli dobrze pamietam. Gdy chcesz uruchomic instalacje (setup ikona) to niby mi sie laduje i zaraz włączy a po chwili te kółeczko ładowania znika i nic sie nie dzieje. Posiadam Windows 7 Czy moze to wina Win?

Opublikowano

uruchom jako administrator instalke, jak nie wiesz skąd ściągałeś to co za problem ściągnąć ponownie i spróbować raz jeszcze zainstalowac

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Forum nie popiera piractwa ... więc nie mogę Ci pomóc

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano (edytowane)

Forum nie popiera piractwa ... więc nie mogę Ci pomóc

@raport za spam, co nas to kur** obchodzi, jak nie możesz pomóc to nie pisz wcale, a tak woogle ta strone co podał to nie jest żaden warez tylko legalna strona, tam są triale,freeware itp. a nie WAREZ!

@co do instalki mam win7 no i jak mówią otwórz jako administrator, ale można gdzieś w ustawieniach nastawić aby ciągle otwierało wszystko jako admin

@down no własnie sam zauważyłem, przeważnie po tym mi odpalało ale zdarzały się wyjątki

Edytowane przez Aguire
Opublikowano

głupota chyba nie zna granic u niektórych, wersje Photoshop CS bez problemu ściągniesz z dowolnego serwisu i legalnie

w razie problemów można zawsze zmienić program na inny np GIMP

@UP

nie zawsze otworzy jako administrator dlatego trzeba dla niektórych instalek tak robić, nie mnie pytaj dlaczego tak bywa tylko autorów oprogramowania

dawanie uprawnień do otwierania zawsze programów jako administrator prędzej czy puzniej kończy się złapaniem wirusa albo uszkodzeniem systemu, a potem znowu masa postów na forum że problemy z windowsem

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png