Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PowerLeveling

Maxiime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To już któryś z kolei mój temat na temat (głupio to brzmi ale jak inaczej) PLVL, ale mam jeszcze co najmniej jedno pytanie.

Czy jak wbije od 1 do 35 levela rozkładając exp na 5 dni z Gold Premium i wszystkimi expami do jaka jest szansa że dostanę dlvl?

Dziwne pyt. ale chodzi mi oto że np. tuż po expie kupie premium następne i Credity i tu nagle dlvl/ban

Grałbym na Zombie Mod...

aha jeszcze offtopic co to jest (bądź też było) US_CLAN_SERVER?

Edytowane przez Maxiime
Opublikowano (edytowane)

Zawsze jest szansa że dostaniesz bana .Niestety ale to smutna prawda .

a tu masz coś o US_Clan_Server

Edytowane przez D4rkevi1

16359.png

34922.jpg

31019.png

Opublikowano

Teraz się K2 wzięło i dlevl'ują takie powerlvl, i dobrze, ostatnio dlvl dostał ten koles co miał najwyższy lv w tym Wr, ale nie wiem ile lv...moim zdaniem nie warto...

sygnabu.png

Visca el Barça!

35260.gif

29279.gif

Opublikowano

Teraz za plvl ostro banują. Moim zdaniem lepiej grać na zombii mniejsze prawdo podobieństwo, że dostaniesz bana, ale więcej roboty z tym jest.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Dokładnie zgadzam się z przedmówcą. Niech banują ile wlezie. Teraz nawet podczas gry wyświetlają że za power lv jest ban. Tak że dla mnie jest ok , wreszcie coś robią. Jak ktoś zna TOMAALA to także został zbanowany:) co mnie ogromnie ucieszyło i na pewno każdego kto kiedykolwiek z kolesiem grał . Notorycznie wyzywał i miał super wyniki , jak coś mu się powiedziało że hakuje to od razu wyzwiska i że on taki dobry jet bo gra w WR od 4 lat:)) A JEDNAK MIAŁEM RACJE TO BYŁ PIEPRZONY HAKER)) Jeszcze jest jego koleżka domin77 który też hakuje ile wlezie ale przyjdzie i jego pora.

f5eea1e979090638.jpg

Opublikowano (edytowane)

Dokładnie zgadzam się z przedmówcą. Niech banują ile wlezie. Teraz nawet podczas gry wyświetlają że za power lv jest ban. Tak że dla mnie jest ok , wreszcie coś robią. Jak ktoś zna TOMAALA to także został zbanowany:) co mnie ogromnie ucieszyło i na pewno każdego kto kiedykolwiek z kolesiem grał . Notorycznie wyzywał i miał super wyniki , jak coś mu się powiedziało że hakuje to od razu wyzwiska i że on taki dobry jet bo gra w WR od 4 lat:)) A JEDNAK MIAŁEM RACJE TO BYŁ PIEPRZONY HAKER)) Jeszcze jest jego koleżka domin77 który też hakuje ile wlezie ale przyjdzie i jego pora.

domin77

z tym się zgodzę a co do tomaala to pewności nie mam, ale domin to no recoil co najmniej

ale hackowanie nie ma tu nic wspólnego i ta wypowiedź też bo zadałem pyt. o plvl a nie hacki

Teraz za plvl ostro banują. Moim zdaniem lepiej grać na zombii mniejsze prawdo podobieństwo, że dostaniesz bana, ale więcej roboty z tym jest.

OD POCZĄTKU CHODZIŁO MI O GRANIE NA ZM BO NA FAST PLANTY JUŻ MNIE 3 RAZY ZŁAPALI DLATEGO NAPISAŁEM ŻE 5 DNI BO TYLKO NA ZM SIĘ TAK DŁUGO EXPI A NA FAST PLANTACH W NIECAŁE 2 DNI WEJDZIE BEZ PROBLEMU 35 (PLVLUJĄC TYLKO 10H DZIENNIE)

DZIĘKI ALL ZA ODP I MACIE +/- I TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Edytowane przez Maxiime
Opublikowano (edytowane)

Jak za dużo espa wbijesz jednego dnia.A uwież mi , że oni to sprawdzają kto ile expa bije.Jak zobaczy , że wbiłes np 14 lvli jednego dnia to niestety , ale leci dlvl.

Bij tak mniej więcej 5 lvli na dzień.

Edytowane przez michcio431

x

Opublikowano

Jak za dużo espa wbijesz jednego dnia.A uwież mi , że oni to sprawdzają kto ile expa bije.Jak zobaczy , że wbiłes np 14 lvli jednego dnia to niestety , ale leci dlvl.

Bij tak mniej więcej 5 lvli na dzień.

I TO JEST TRAFNA PORADA NA TEMAT DZIĘKI

Opublikowano

aha jeszcze offtopic co to jest (bądź też było) US_CLAN_SERVER?

To był serwer wykorzystywany do plvl bo miał boosta expa : )

Admini tam nie zaglądali wcale, a wystarczył cheat z opcją all serwers i biłeś lvle jak szalony.

Najwięksi rekordziści w plvl bocili właśnie tam. Ale teraz już się to skończyło.

Co do wykrycia to do 35 lvla możesz śmiało dobijać. Bana nie dostaniesz bo nie sprawdzają takich poziomów chyba, że wbijesz niewyobrażalną ilość expa,

ale to na ZM raczej nie grozi. Jednym czego możesz się obawiać to admina na spectate.

1373662483-U83583.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...