Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No od jakichś dwóch tygodni są prawie o każdej porze kolejeczki w LOL'u (od paru minut do paru godzin), pogodziłem się z tym, ale gdy widzę, że po przeczekaniu kolejki pisze, żeby spróbować później a na stronie lol'a jest informacja, że serwer jest dostępny to po prostu śmiać mi się chce !!! Dlaczego ta gra schodzi na psy?

To jest ukryta treść, proszę

88764342158711532885.jpg

Weteran
Opublikowano

Były ataki DDos, ciesz się że w ogóle możesz grać.

i nie patrz na to że na stronie piszę że jest dostępny, bo tam rzadko kiedy to aktualizują

Opublikowano

Były ataki DDos, ciesz się że w ogóle możesz grać.

i nie patrz na to że na stronie piszę że jest dostępny, bo tam rzadko kiedy to aktualizują

Haha mam się cieszyć, że w ogole gram? - Jak mam grać, jak zalogować się nie da od dawna (zalogowanie graniczy z cudem), najlepiej, żeby zrobili dla prawdziwych fanów tej gry np.: za 10 000 tys. RP jakąś opcję, że zero kolejek zero czekanai itp. A co do ataków to wątpliwe, bardziej wierzę w błędy w ich bazie

Weteran
Opublikowano

Tak, najlepiej niech wprowadzą konto premium i zmienią nazwę gry na 'tibia', wtedy to dopiero będzie schodzić gra na psy.

Ja mogłem się zalogować praktycznie bez problemów cały dzień, dopiero teraz pojawiły się jakieś problemy.

i 10 000 rp to będzie gdzieś 500 zł(w dużym przybliżeniu), nikt tyle na to nie wyda.

Opublikowano

You’ve probably heard rumors of the DDoS attacks that we’ve been experiencing. Unfortunately, these rumors have been a reality

nie no kłamali jak mówili, że ich zddosowali, jak się zainteresujesz ich forum to bedzisz wiedział czemu tak jest

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...