Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Let's Play] Minecraftowa Historia

LukaszTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Łap - za to że założyłeś konto po to aby się zareklamować , to po pierwsze... Myślę że to jakiś prolog bo na odc. mi to nie wygląda... A jak to JEST odcinek , nie żadne wprowadzenie to wyszło gorzej niż źle... Na pewno cię nie "zaSEBSKRYBUJe" Twój głos nie nadaje się do tego... Nie wprowadza w żaden klimat , nie czuję tego... Ocena 3/10

Edytowane przez m0ki97mr

F7FwxF8.png

Opublikowano

1. Refresh robimy co 24h.

2. Nawet fajny odcinek, nie przyszpieszaj go aż tak, ale jest ok. Masz głos do lets pleyów z fabułą. Trochę brakuje dynamiki.

3. @up, i co z tego że założył konto by się zareklamować?

Opublikowano

Łap - za to że założyłeś konto po to aby się zareklamować , to po pierwsze... Myślę że to jakiś prolog bo na odc. mi to nie wygląda... A jak to JEST odcinek , nie żadne wprowadzenie to wyszło gorzej niż źle... Na pewno cię nie "zaSEBSKRYBUJe" Twój głos nie nadaje się do tego... Nie wprowadza w żaden klimat , nie czuję tego... Ocena 3/10

Po:

1. Co do głosu to ja nic nie zrobie ...

2. Jesteś hejtem ....

3. Od czegos musze zaczynac

Jeśli tak WSZYSTKO źle robie to napiszcie jak mam nagrywac ... a nie tylko krytykujecie

Opublikowano

Tylko po co? Lets play'e rob dla siebie samego, nie chwal sie takim "czyms" na mpc forum itp. Jak sie rozkrecisz będziesz miał widzów ludziom bedzie sie podobac to wtedy pokaz nam swoje dziela bo tak sie tylko osmieszasz

Zbieram -

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...