Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra Dla Azerfa I.. Dla Mnie Mmorpg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-ładna grafa 3D(tzn nie chce pikseli)

-efektywne skile

-co najmniej 3-4 klasy aby nie było pikaczu-pikaczu-pikaczu

-pvp

-jakies eventy itd

-malo botow

-free

- brak haxow

- malo polakow (ale niekoniecznie)

- zeby poszla na :

AMD Sempron Processor 2600+

1.6ghz

1.5gb RAM

grafa GForce 6200

W silka grac nie bedziemy wiec darujcie sobie

I dajcie tylko MMORPG

dzieki z gory

Nie wiem o czym gadasz o_O

Do PL wchodzisz przez NPC w Green.

Później nie włazisz do żadnej pierdolonej jaskini tylko idziesz na ,,plaże'' masz na mapie i kurwa po drodze masz stone golemy

Opublikowano

Dołączam się do proźby..z tym że u mnie sprzęt nie ma znaczenia :)

grałem już w silka,mu,lineage i pełno innych cudów..ciągle nie to =/

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Ja mam troche inny sprzęcior więc podajcie także gry,które pójdą na:

Intel Core 2duo E6750 2.66(czyli 2x2.7)

2Gb Ramu

GF 8600 GTS

Opublikowano

Lineage 2 ;] Bardzo duzo klas postaci, jedno z najbardziej rozbudowanych systemow pvp, duzo eventow, ogromna mapa itp ;p. Tylko ta gra jest p2p (typu wow) dlatego polecam prywatne servery :)

Opublikowano

Pewnie zaraz ktuś mi wyskoczy żeby nie pisać o cuxach (x*) ale nie podaliście stylu grafy xO

Fly for fun grafika cukierkowa zachowujące jednak wielkości "ludzkie" bo głowa nie jest tam większa od postaci czy cuś...

Skille no chyba nie zbytnio pokaźne albo się już przyzwyczaiłem =x

Acrobat(łucznik) assist(healer itp.) mercenary(woj) magician(mag ofc) - każda z klas na 60lvlu dzieli się jeszcze na dwie naprawdę różniące się od siebie klasy. Max lvl 120 po czym robi się questa na Mastera w swojej klasie i cofa sie do 60 ale ma się dalej to samo eq i skille, dostając też emblemacik koło nicku takie ładniuśkie M, po wbiciu 120 robi się na Hero dostaje się fajnego skilla tak jak w przypadku mastera i emblemacik takie złote H potem zostaje zabawa i jakieś trenowanie tych dwóch skilli.

Pvp na większości serverach można poprostu kliknąć na kogoś duel i zdobywa tak się punkty a obok nicku masz np. [War mage] w przypadku maga, są też małe arenki na które się wchodzi już można się z każdym klepać bez jakichkolwiek strat i jest jeszcze jeden server pk o którym nie mogę nić powiedzieć poza tym ze po 20lvlu można się klepać ...bo nie wiem xD.

Eventy no firma złote ziemniaczki x3(gpotato) starają się jak to sami mówili by "ciągle gracze mieli jak zarabiać" tzn są często eventy w których dostaje się cusik, aktualnie za godzinę grania dziennie po 15 dniach można złapać nie złe itemki^^, częste exp eventy.

Raczej nie spotyka się żadnych cheaterów.

Darmowa.

Polaczki ummm x33 niestety jest ich coraz więcej... ale polskich Dobrych gildii też jest dużo.

Tjaa wypisałem się ;x

http://media.photobucket.com/image/flyff/m0nkeYh0nkeY/FlyFF/flyff00033.jpg
Wygląd harów ..jak się wyda trochę kasy x3

Opublikowano

Nic z tych rzeczy ; /

Na razie grałem w :

Age of Armor

Extell

Silk

Cabal

Perfect World

Wyd Global

Xiah

Dark and Light

Dekaron

Mu online

Kal online

Knight online

Last Chaos

Regnum Online

Rohan Online

Shaiya

Więcej nie pamiętam narazie,ale podawajcie dalej ; p

@Down:

Właśnie ściągamy z vildem ; p

Opublikowano

ja mam podobny komp do azera azerfa czy jakoś tak tyle że mocniejszy a archlord shit śmierdzi ;p

1321383239-U30311.png

Powróciłem jak feniks by Zniszczyć To co było

i sprawić iż wszystko powstanie z popiołu

Opublikowano

@Gate

kal mi sie znudzil po wbiciu 64 lvla vaga kilka lat temu

Wow, l2 odpadaja bo nie sa f2p a privy sux

^^

narazie na pierwszy ogien idzie Archlord, ktos obeznany moglby sie wypowiedziec na temat pvp u archera i huntera

Później nie włazisz do żadnej pierdolonej jaskini tylko idziesz na ,,plaże'' masz na mapie i kurwa po drodze masz stone golemy

Opublikowano

Dołączam się do prośby ..

Oprócz :

Flyff

Knight Online

Cabal Online

Conquer Online

Tibia

Mu online

Kal Online

Water Margin Online

Soft

Linage 2

Metin

Archlord

Legend Of Ares

Runes Of Magic

Endless Online

Perfect World

Ryl Online

With Your Destiny

Silkroad

Zu online

2 moons

Tales of pirates

Rose

Hero

9Dragons

Dofus

Rangarok

Ghost Online

Holic Online

i to by chyba było na tyle

hmmm ...

@Down haha dobre :D

Opublikowano

@Boy~~

zajebisty jestes czlowieku.. przeczytaj to, co napisalem w przedostatnim swoim poscie (biorac pod uwage tez ten)

Opublikowano

też szukam jakieś gierki pożądnej A grałem w takie gry:

Cabal

KalOnline

Metin 2

Shayia

War Rock

Combat Arms

Operation 7

i wszystkie się nudzą fajna by była gra w której jest coś nowego, innowacyjnego, ciekawego bo tak to tylko monotonne machanie mieczem i nic więcej

Mariuszw13.png
Gość mlody22pl
Opublikowano

Może i przez przeglądarke ,ale co tam ;>

RuneScape.com

Opublikowano

Ah kur.a .. mpc faktycznie jest .. wylegarniaw noobow

CZY TO ZA TRUDNE, ABY PRZECZYTAC, ZE CHODZI O FREE GRE ? o_O

Opublikowano

co chwile ten sam temat ;| Ja polecam Cabal ,Silkroad Eve online(niby platny ale da sie za free pograc ;)

2+2=666 i kazdy porzadny ksiadz wam to powie

za najprostszymi rozwiazaniami zawsze czycha zlo!! zycie to nie bajka :P:P:P

strzezcie sie!! rotfl

Opublikowano

Hmm co do tego Archlorda to tak:

Gralem troche i masz 2 mozliwosci rozwoju w przypadku Archera(z kusza),chociaz inne klasy tez tak raczej maja.

1.Dajesz w skille obszarowe pod PvM

2.Dajesz w skille ktore bija jednego moba pod PvP wtedy jestes,mozesz tez sie skusic na silniejsze moby w dungach,alen ie polecam.

Ogolnie Archlord jest nawet nawet,wg. mnie fajny exp ze wzgledu na lurowanie,kazdy mob ma trakiego mini Bossa,ciekawe dungeony,przyjemny exp w party,ulepszanie,ceny,wystawianie aukcji(mozesz z expowiska wystawiac) bardzo mi sie spodowalo.System ulepszania jest taki troszeczke orginalny ale i przyjazny dla low lvli,znaczy sie nie musisz miec fortuny zeby ladna kusze+7 (jaka mialem na ok 24 lvl) zrobic.Itemy z chantra[za real money] czy jak to sie zwalo mozesz kupowac po dosc dogodnych cenach za "grową" kase. Dlugo by jeszcze wymieniac,sam musisz sprawdzic.

Opublikowano
Ah kur.a .. mpc faktycznie jest .. wylegarniaw noobow

CZY TO ZA TRUDNE, ABY PRZECZYTAC, ZE CHODZI O FREE GRE ? o_O

Jezeli chodzi ci o WoW to jest on płatny ale jest wiele fajnych serverow na których można grać więć nie przeżywaj

30364378.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...