Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Let's Play] Minecraft Budowle

wnS

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Witam was w nowej serii let's play - nie wiem czy można to tak nazwać.

Jest to seria, w której będę przedstawiał wam etapy budowania tych budynków.

Odcinki postaram się dodawać codziennie - jeśli tylko będę miał pomysł na kolejną budowlę.

Jeżeli podoba ci się tam seria prosiłbym o subskrypcje mojego kanału na YouTube.com

1308247099-U253846.png

Na kanale możecie znaleźć również poradniki do gry o nazwie Minecraft.

Minecraft Budowle 001 - Katedra

http://www.youtube.com/watch?v=1CEJXaWcVgc

Minecraft Budowle 002 - Zamek

http://www.youtube.com/watch?v=4ArwsJdEUU4&feature=channel_video_title

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano (edytowane)

Nieźle. Widać że będzie fajnie +

Aha i w sumie trochę lepiej żebyś wełnę dał tylko wewnątrz a na wierzch jakiś inny materiał

Edytowane przez ScyzoRr
Opublikowano

Ładnie budujesz masz + i suba

50 postów - Jest

100 postów - Jest

200 postów - Nie ma

300 postów - Nie ma

500 postów - Nie ma

1000 postów - Nie ma

Dawaj + oczywiście jeśli pomogłem ;p

Kocham MpcForum :)

18706.png

mca.pngmca.png

Opublikowano (edytowane)

No no... Ciekawe pomysły... tylko no wiesz... Brakuje mi jednak filmiku, jak to budujesz, chociaż w przyśpieszonym tempie oraz komentarza głosowego.

A co do budynków:

Katedra: Zdecydowanie nie pasuje mi tu ta nazwa. Katedra, jest to kościół "Przeogromny", a nie mały kościółek, który wybudowałeś. Nie podobają mi się ściany świątyni. Moim zdaniem zbyt wiele białego, przydało by się jakieś zróżnicowanie. Kolejnym punktem jest to, że nie zaciekawiłeś mnie niczym wewnątrz "Kościoła". Przydało by się coś oryginalnego, jakaś ciekawa koncepcja, a tak to tylko kolejny powtórzony pomysł. I jeszcze jedno. Mi się nie widzi ten pomysł z lawą w kościele. Nie wiem jak innym użytkownikom, ale ten budynek oceniam na 2+. Ale nie załamuj się! To tylko pierwsza budowla.

Zamek: Dla mnie ta budowla jest tylko odrobinkę lepsza od pierwszej. Co ci po murach, wieży i jakiejś starej budzie na środku? Brakuje mi tu dziedzińca, zieleni (Sama trawa to niezbyt dobra ozdoba), a oprócz tego:

- Czegoś charakterystycznego, ładniejszego umiejscowienia i... Ogólnie więcej małych budynków. Albo chociaż jeden duży.

- Zmień styl. Taką budowlą nikomu nie zaimponujesz, a mnie rozśmieszyłeś. Ocena: 2++.

Tak więc, oczywiście moim zdaniem, nie powinieneś dawać co dziennie nowych odcinków, tylko skupić się na większej budowli, a odcinki wydawać co 3/5 dni.

Ale nie załamuj się! To tylko moja ocena, a jak widzę po innych, to nawet im się podobasz. I pamiętaj przychylność ludu to klucz do sukcesu! Czekam na kolejny odcinek, ale narazie subskrybować nie będę.

Edytowane przez Varcetii

Pomogłem? Daj Lubię to!

Posty w większości piszę na moim smartfonie, więc przepraszam za ewentualne błędy, itp.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...