Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie do graczy na temat vladimira otóż po ostatnich patchach vladimir podobno stał się słabszy

zmniejszono jego obrażenia oraz czas odnowienia transfusion.

Od 3 lvl postanowiłem sobie kupić vladimira bo mi się spodobał ale teraz już nie wiem sam czy mam go kupować prosze was o pomoc.

post-357390-0-40079200-1308941172_thumb.jpg

sygnatura1d.jpg

Zbieram +

Opublikowano

Moji znajomi ciągle mówią że po patchu stał się słaby ja uwarzałem inaczej i właśnie dlatego chciałem się dowiedzieć :)

sygnatura1d.jpg

Zbieram +

Opublikowano

Co prawda zmiany w nim nie są miłe, ale nie są tak bardzo dokuczliwe jak przy Evce. Buff w postaci dmg w early nic nie zmienia, za to zmniejszony dmg w late boli, tej sec różnicy w Cd nie ma co się bać.

Opublikowano

Co prawda zmiany w nim nie są miłe, ale nie są tak bardzo dokuczliwe jak przy Evce. Buff w postaci dmg w early nic nie zmienia, za to zmniejszony dmg w late boli, tej sec różnicy w Cd nie ma co się bać.

Dmg w late zmniejszony od 20. OMG OMG VLAD USELESS!!1!

Dodatkowe 20dmg w early raczej bardziej pomoże niż dodatkowe 20 dmg w late - wtedy i tak mamy sporo ap i te 20dmg jest prawie nie zauważalne.

Opublikowano

Dmg w late zmniejszony od 20. OMG OMG VLAD USELESS!!1!

Dodatkowe 20dmg w early raczej bardziej pomoże niż dodatkowe 20 dmg w late - wtedy i tak mamy sporo ap i te 20dmg jest prawie nie zauważalne.

Proszę Cie, napisałem coś takiego? Pytaj kogo chcesz, próbuj sam, z własnego doświadczenia wiem ze early się nie zmieniło mimo boosta do dmg.

Opublikowano

Proszę Cie, napisałem coś takiego? Pytaj kogo chcesz, próbuj sam, z własnego doświadczenia wiem ze early się nie zmieniło mimo boosta do dmg.

Jeśli 20 dmg w early nic nie zmienia to co zmienia 20 dmg w late?

Opublikowano

Jeśli 20 dmg w early nic nie zmienia to co zmienia 20 dmg w late?

To ze vladowi już i tak brakowało dmgu w late w porównaniu do tego co czyni z comba np anivia, lub malz - przed nerfem. Fakt ze vlad nadrabia to samowystarczalnością i dobrym escape. Nie pisałem ze te zmiany w dmgu są duże, ale przeze mnie na pewno nie mile widziane.

Opublikowano

tu nie chodzi o 20 dmg w late tylko o zwiekszenie cd

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

20Dmg to raczej nic bo to w sumie koszto 435 gola (książeczka) tylko cd... Vlad do ataku ma tylko Q + E i potem uli jak tym nie zabije to już nic nie zrobi dlatego musi kilka razy na przemian z Q i ten CD. Ale 4sec to nie jest tragicznie, skoczysz po blue buffka czy potem ja składam spirita i on też daje 15% cd.

zbyt duża sygnatura / Enzil

Opublikowano

Co wy wgl gadacie za głupoty... 1 post jak można wgl było kaleczyć vlada kupując sorcerki :D . Bije się też 2skillem który ma potężny dmg jeżeli mamy sporo hp kupuj vlada kup runy i jestes koxu vlad to jeden z najmocniejszych magów w LOLU po malzaharze .

zakaz handlu

Opublikowano

miałem vlada na midzie i nie jest zły, ale i tak go zniszczyłem (so pro)

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png