Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy mogę dostać bana?

mati18137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam niektórym osobom przeczytać regulaminy z tego czego korzystają, w tym wypadku z Metin2. Dokładnie w tamtejszym regulaminie jest napisane, że Team nie ponosi odpowiedzialności za kradzieże przy handlu, itp.

Opublikowano

ma prawo iść na policje :)

PS: A jakei to było eq?

smoczka +9 ebo +7 zelak +7 buty naszyjnik 1k hp i srebrna +8 aaa i fms +9 18sr... :P Piszę ' Mam ss ! Oddajesz albo wysylam " ahahah xD

Opublikowano

Pisałem to już w jakimś temacie i teraz tylko powtórzę iż jeśli wartość tego co ukradłeś przekracza 150zł może sprawa trafić do sądu, lecz jeśli nie przekracza tej kwoty jest to traktowane jako wykroczenie.

Poza tym wątpię, aby takie dzieci poszły z tym na policję albo zgłosiły, bo tam by ich wyśmiali.

Opublikowano

Pisałem to już w jakimś temacie i teraz tylko powtórzę iż jeśli wartość tego co ukradłeś przekracza 150zł może sprawa trafić do sądu, lecz jeśli nie przekracza tej kwoty jest to traktowane jako wykroczenie.

Poza tym wątpię, aby takie dzieci poszły z tym na policję albo zgłosiły, bo tam by ich wyśmiali.

masz bledne informacje od wielu lat do 250 zl to wykroczenie a powyzje to przestepstwo.nie zmienia faktu ze za to czy ukradniesz za 2 zl mozesz isc nawet siedziec tak samo jak byc ukradl cos za 2 tysiace.postamsterem jestes i takie brednie piszesz!!!

Opublikowano

masz bledne informacje od wielu lat do 250 zl to wykroczenie a powyzje to przestepstwo.nie zmienia faktu ze za to czy ukradniesz za 2 zl mozesz isc nawet siedziec tak samo jak byc ukradl cos za 2 tysiace.postamsterem jestes i takie brednie piszesz!!!

Po 1. Po "." pisze się dużą literą... Po 2. Stawiaj przecinki. Po.3 Żyjesz w Polsce :)

Opublikowano

Bana napewno nie dostaniesz, wątpie nawet żeby Cię ktoś na policje podał bo i tak można wmówić że Ci oddawał eq, chyba że ma SS :)

1324905338-U324332.png

Sygnatura by Eucalyptus

Opublikowano

powiem tak. Bana nie dostaniesz.

ale ojebać kogoś specjalnie dla metina?

po Twoich wypowiedziach też można zobaczyć że jesteś dzieciak.

np. " ahahah "

skończ z metinem bo ryje Ci psyche.

graj żeby coś osiągnąc a nie osiągnąć coś kosztem innych. ;]

tyle na ten temat !

elo

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

powiem tak. Bana nie dostaniesz.

ale ojebać kogoś specjalnie dla metina?

po Twoich wypowiedziach też można zobaczyć że jesteś dzieciak.

np. " ahahah "

skończ z metinem bo ryje Ci psyche.

graj żeby coś osiągnąc a nie osiągnąć coś kosztem innych. ;]

tyle na ten temat !

elo

Yo,yo :D Już możesz iść :)

Opublikowano

Ja się dziwie jednego, że takiego frajera nie zbanowali jeszcze...

Ten team naprawdę się opierdala.

Opublikowano

Ja się dziwie jednego, że takiego frajera nie zbanowali jeszcze...

Ten team naprawdę się opierdala.

człowieku, te forum jest do tego i taki temat mógł paść , a wgl jest tu pełno hackow i ludzie nawet keylogery i stronki robią, jeśli masz mi ubliżać to zapraszam na ts'a lub skype... Bo frajerem jest ten kto takie rzeczy pisze publicznie.

Opublikowano

@ daronian:

250zł a nie 150

Co do policji to mu chuja zrobia. Policja miesza sie tam gdzie nie potrzeba a takich spraw nie bierze na serio...

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Team Metin2 nie ponosi odpowiedzialności o zaginione itemy. Jeżeli ten co go oszukałeś ma dowody może iść z tym na policje.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Jest gdzie w google dokladny skan sprawy ze koles za 70 zl kogos tam oszukal i mial 6 miechow w zawieszeniu

A w ogole po co robisz pelno takich niepotrzebnych tematow poczytaj regulamin , forum mpc to znajdziesz zapewne niejeden taki temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...