Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Pointsy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam :)

a więc próbowałem robić pointsy za free

udało się 3 razy :| tylko często to nic nie daje

nie rozumiem tego myślałem ze tylko wystarczy czekać 15-20 min

ale najwyrazniej to nie pomaga proszę o pomoc :)

115949.jpg
Opublikowano

Czasem daje punkty czasem nie zmień se IP i nabijaj wtedy punkty w godzinke uzbierasz jakieś 7k...? ja czasem se nabijam punkty i mam już 5k (bez zmiay IP) i nie zawsze trzeba czaekać tyle ile pisze na dole bo zazwyczaj jest to dużo dłużej

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

Czasem daje punkty czasem nie zmień se IP i nabijaj wtedy punkty w godzinke uzbierasz jakieś 7k...? ja czasem se nabijam punkty i mam już 5k (bez zmiay IP) i nie zawsze trzeba czaekać tyle ile pisze na dole bo zazwyczaj jest to dużo dłużej

Napiszesz mi na Pw jak robić pointy?

Opublikowano (edytowane)

cóż nie jest to zbyt skomplikowane bo wiem chyba tyle co wy postaram się poszukać tematu z tamtąd może się wszystkiego dowiecie :)

@edit

http://wr-pl.com/forum/viewtopic.php?t=6263

Tu jest tut jak użyć programu do zmiany IP dzięki któremu będziecie mieli setki reklam.A jeżeli chcecie jechać bez programów możecie ściągać i instalować programy,wbijać lvl-e w grach lub (najlepszy sposób)wypełniajcie ankiety jeżeli pisze coś np.o wygraniu Iphona klikacie reklamę wpisujecie fałszywe dane i macie kilka punktów :)

Edytowane przez skubi025

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +

Opublikowano

cóż nie jest to zbyt skomplikowane bo wiem chyba tyle co wy postaram się poszukać tematu z tamtąd może się wszystkiego dowiecie :)

@edit

http://wr-pl.com/forum/viewtopic.php?t=6263

Tu jest tut jak użyć programu do zmiany IP dzięki któremu będziecie mieli setki reklam.A jeżeli chcecie jechać bez programów możecie ściągać i instalować programy,wbijać lvl-e w grach lub (najlepszy sposób)wypełniajcie ankiety jeżeli pisze coś np.o wygraniu Iphona klikacie reklamę wpisujecie fałszywe dane i macie kilka punktów :)

a więc To jest na Warrock ; d na PB jest podobnie ale nie wyskoczą ci żadne "kulki" do instalacji tylko przeważnie błąd albo Quiz który do niczego nie prowadzi

a szanowny pan Piotrek jak i Svacik ( Najlepsi polscy gracze ) robili pointsy ale nie powiedzą jak :|

Pozdro :)

115949.jpg
Opublikowano

tak tylko ze w PB raczej nie zrobimy pointsów na Playspan ; d

ja tu potrzebuje sprawdzonego sposobu ; D

Pozdro ;D

115949.jpg