Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy w calej Europie Minecraft funkcjonuje tak samo?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,

Poniewaz znam bardzo dosyc dobrze niemiecki, jezdze czesto do Niemiec czy Austrii i dlatego wiem, ze tam mlodziez grywa tez w Minecraft. Wiem tez, ze tam bardzo rozpowszechnione jest placenie za gre prepaidowa karta kredytowa, ktora mozna naladowac np. przez paysafecard albo Cash ticket. Szczerze powiedziawszy nie gralam jeszcze w ta gre, dlatego nie mam zielonego pojecia, jak to u nas wyglada (az wstyd!), dlatego bylabym wam bardzo wdzieczna za pomoc. Jakie my mamy mozliwosci placenie za gre? Z gory dziekuje! Milego weekendu zycze! Pa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mozliwosci:

Automatyczne Aktualizacje gry bez zadnego wysilku

Skin (Nowy Wyglad postaci)

Cenniejszy niz pirat :)

Wady:

Czasami nie chce się połączyć minecraft.net :)

EDIT!! :D

Pomylilo mi sie Sorry :)

Przeczytałem jakie sa mozliwosci gdy mamy grę a Tobie chodzi wgl o cos innego :)

Mozna placic PayPalem, kartą kredytową, na niektórych stronach SMS'em ;)

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Allegro chociąz po jakimś czasie banuja .

Sprzedają nielagalnie SMs ale pewnie.

Karta kredytowa

przelew 24 bodajże

i chyba PayPaylem

Jeżeli pomogłem to proszę Cię o kliknięcie w stronę www.pajacyk.pl . Ciebie to nic nie kosztuję - innym pomaga .

Mam gdzieś plusy minusy 5 itp ;-)

Do 50 roku życia, bo jak Ci creeper wybuchnie podczas rąbania drzewa to zawału można dostać. 

Opublikowano

minecraft wszedzie wyglada tak samo , nie rozumiem czemu mialo byc inaczej^^ minecrafta mozesz kupic na minecraft.net przelewem i pay palem i na kontagier.pl sa ta sprawdzone strony , ktore poleci ci 99% userow :P

Opublikowano

tak szybko nie oczekiwalam odpowiedzi, dzieki! Nie wiezialam tez, ze jest tyle mozliwosci. Rzeczywiscie o Paypalu zupelnie zapomnialam. a co do tej karty kredytowej, to masz na mysli normalna z banku, a nie prepaidowa,nie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

http://www.minecraft.net/prepurchase.jsp Tu wybierasz kraj : Polska i masz wszystkie opcje dla Polski

SMS raczej nie będzie nigdy, bo taki by kosztował ok 200zł :D Ale dalej czekam na paysafecard, paysafecard to najlepsze dla mnie rozwiązanie, 0 czekania, punktów sprzedaży coraz więcej, brak kosztów dodatkowych typu opłata za przelew.

Opublikowano

Można też przez DotPay w żabce, przelewem bankowym i innymi pierdołami - wszystko to na kontagier.pl . Polecam, bo mają gift cody prosto z minecraft.net i nie ma obawy że dostanie się bana :)

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

No dobra, ale jakim cudem, na kontagier.pl i allegro sprzedają gift cody o 25% taniej niż na minecraft.net? Mało, że nie mieli by z tego żadnego zysku, to jeszcze 25% ceny w plecy. ktoś mi to wytłumaczy?

Opublikowano

minecraft.net i wszystko jasne, tam jest dużo rodzajów płatności.

Na allegro większość kodów było kupywane przez kradzione konta paypal. A KontaGier to sprawdzone źródło. A ceny takie tanie bo pewnie hurtowo zamawiają, oraz ceny hurtowe ustalają.

Opublikowano

Nie polecam z minecraft.net - powód jeden, 15 zł drożej. Kup na :

Allegro

Keys

Kontagier

Polecam najbardziej

keys.pl

, można również zakupić smsem lub przez telefon.

Opublikowano (edytowane)

minecraft.net Key od samego Notch'a pewność udanego zakupu.

Allegro.pl Poniżej 40 zł i płatnośći SMS'em = Złodziejstwo.

KontaGier.pl Autoryzowany polski sprzedawca keyów Minecrafta

Keys.pl Też Autoryzowany.

@Polecam kupowanie przez paypala

Edytowane przez rozekpro.

10996943831236644827.png

80835551880130699281.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Superowo! Wielkie dzieki za wasze odpowiedzi! Wiem, ze pytanie moze bylo troche glupie, ale w sumie kto pyta nie bladzi! xD . A powiedzcie, czy na kontagier.pl mozna tez placic paysafecard czy tylko paypalem? :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Admin Cienia
Opublikowano

@Up

na stronie serwisu masz informacje dot płatności. W dziale FAQ znajdziesz:

Płatności

W jaki sposób mogę dokonać płatności?

Jakie karty płatnicze są honorowane w waszym sklepie internetowym?

1294477714-U1.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...