Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VS

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

-_- 5.50 Gen-D pod każdym względem przebija jakąkolwiek stałą przeróbkę na 3k. 2000 są bardziej wytrzymałe - np. moja 3k jak spadnie z kilku centymetrów, to od razu się całkowicie wyłącza, albo odpada klapka na baterię.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Dlaczego 2k jest bardzij wytrzymalsze od 3k ? Nie rozumie . To tylko 1k jest bardziej wytrzymalsze od 2 i 3k razem wziete :)

Bierz 2k , taniej.

Ja mam swoje juz z 3 lata i jest git.

Mialem juz 2x 1k i 1x 3k.

2k best :)

-

Opublikowano

Niby skad wiesz ze 3k jest wytrzymalsze od 2k gdzies w instrukcji jest to napisane nicholas?

Wytrzymalosc to cechy indywidualne kazdego egzemplarza np moja 3k wytrzymala chyba z 1000 upadkow i dalej dziala.

A 3k jest szybsza, lzejsza, bardziej poreczna i ma lepszy ekran a co do przerobki to obie mozna bez problemu przerobic wiec chill. :D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Moja też przeżyła już bardzo wiele upadków, ale za każdym razem się wyłączała. Lepsze przeróbki są na 2k. 2004 z tego co się orientuję też ma ekran jak 3k. Zresztą nawet na FAT można wgrać plugin, który dodaje nam więcej kolorów, te same co na 3K.

24g95xl.png

by

Baksiu