Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Alkatra [Pl] [Dedyk]

BigRed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za dużo nowego syfu nie lobię takich serwerów gdzie są nowe bronie fajny by był bo nie ma 6/7 bonów jeszcze jak by były tylko syrki i stal byłby all serwer

Kiedyś tak było no ale ludzie nie przychodzili na serwer,więc zmieniliśmy to.

Teraz jest nas coraz więcej i mam nadzieje,że będzie nas dużo,dużo więcej.

Jak powbijacie trochę większe lvl planujemy dodać jeszcze parę nowości,żeby gra się wam nie nudziła =)

Zapraszam Serdecznie !

Opublikowano

Nie ma co rozszerzać twojej wypowiedzi ... Pewnie nawet na serwerze nie grałeś a teraz takie bajki mi tu gadasz,że nie mam pierdolić ? wiem na pewno dużo,dużo więcej od ciebie ... jeżeli jest navit to proszę o jakieś dowody ... bo powiedzieć każdy umie a udowodnić nie =)

Opublikowano

W schematach ulepszeń zamieszonych w prezentacji widać, że z Dzwonu Nieba i Ziemi na 65lvl można zrobić Dzwon Szczęki Smoka. Niestety w grze nie jest to możliwe...

Prosiłabym o naprawienie tego bugu...

Opublikowano

Bug zostanie naprawiony w następnym terminie ...Dziękujemy za zgłoszenie te o to bugu.

A co do Holiego to nie wiem ^^ jak tam z nim było,musicie poczekać na wiadomość od The.

Opublikowano

Serwer polecam i zapraszam!

Często OX:P z tego co wiem od GA jutro wieczorem tez ma być a nagrody spore! np 400broszulek!

Opublikowano

Tak staramy się jak możemy =) mamy nadzieje,że to docenicie waszą obecnością,bo naprawdę warto.

Jakieś pytania,propozycje proszę pisać na pewno odpowiemy,pomyślimy,może i dodamy.

Serdecznie Zapraszam !

Opublikowano

Tak dziś wprowadziliśmy nową ustawę ... wejście poniżej 85 [Każdego rodzaju postaci] jest natychmiastowy ban na 24 godziny !

Opublikowano

I dobrze ze ban bo ksuja już mam 147lv to tam nie expie ale wiem jak to jest.

Up Quest jest od 85 ale tp można zrobić i modem się da jak ktoś ma 85+ 2 postac.

Opublikowano

Ale lipa że nie ma 6\7 bonusu bo chciałem pograć ;\

Niestety tego nigdy nie uczynimy bo ludzie pouciekają =)

Dla jednych jest to bardzo dobra wiadomość dla innych nie ... każdy ma inny gust.

Ale wiem,że większość graczy będzie na NIE

Opublikowano

wacham swoje skapetki i pachnonce baki. Czasem zapuszczam cihacze jak duzo ludzi jest, czy uwarzacie ze to dziwne?

eee

wspomuszcie mnie minusami ----

GRAM NA S 26

Czy naprafde potszebny mi slofnik jenzyka polskjego?

• Dodaj nową pozycję...