Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info] Zmiany w Dziale.

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, jak niektórzy zauważyli dostałem moda w tym dziale.

Dostałem go dla tego iż obecni moderatorzy potrzebowali pomocy, i mnie o nią poprosili, gdyż nie mogą dzierżyć stanowiska moderatora w takim stopniu aby dział był zadbany.

Ci którzy mnie znają wiedzą jaki jestem, wiedzą że nie znam słowa litość, jestem chamski, i wg. Was niesprawiedliwy.

no i takie słowa otuchy ode mnie, od teraz każdy temat łamiący regulamin będę nagradzał warnem, jeśli temat będzie dla kogoś ważny, będę tak łaskawy że go nie zamknę...

Oczywiście od każdego warna można się odwołać, pisząc do mnie PW. Osoby Niespokojnie, nachalne, niewychowane, będę miał w dupie i na 100% nie zdejmę warna takim ludziom.

Ale nie martwcie się, nie chcę tej posady na stałe ;) Wasi moderatorzy wrócą do was, a ja odejdę.

Pozdro,

~Len.

Edytowane przez Lenart
Opublikowano (edytowane)

jak za dawnych czasów ale mówiąc słowo "pomoc" co miałeś na myśli bo ja z tego wywnioskowałem że moderatorom nie chce sie dawać warnów dlatego ciebie oto poprosili

///

"gdyż nie mogą dzierżyć stanowiska moderatora w takim stopniu aby dział był zadbany. "

czyli mają własne sprawy do załatwienia, jakieś wyjazdy, czy coś, dokładnie nie powiem, bo mogą sobie nie życzyć tego

~Len

Edytowane przez Lenart

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Specjalista
Opublikowano

haha wchodze na forum ztyrany na BL zepsuli mi humor to samo na DT a ty odrazu mi go porawiłeś

hah

wiedzą że nie znam słowa litość, jestem chamski, i wg. Was niesprawiedliwy.

i to najlepsze

jeśli temat będzie dla kogoś ważny, będę tak łaskawy że go nie zamknę...

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano (edytowane)

Wracaj do formy, i nie tymczasowo tylko pomóż im ogarnąć dział. Przydasz się do działu, dobrze, bo nikt nie miał się nim zając.

///Jakbyś nie widział, prawie cały czas w dziale był wnerwiający pomarańczowy kolorek mój lub omka.

Zavetti

Edytowane przez Zavetti
Opublikowano

dobra, myślę że każdy już to przeczytał, i nie będzie pretensji że dostał "niesprawiedliwego warna".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...