Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Alkatra [Pl] [Dedyk]

GordOnix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,chciałbym usłyszeć od Was wszelkie wady na temat tego serwera,czyli co wam się nie podoba i chcecie żebyśmy to zmienili,bo naprawdę my jako Team bardzo się staramy,bardzo dużo nowości dodaliśmy tzn Nowe Mapki,Epickie

eq"u Wszystko odbugowane,ale graczy i tak nie widać -) Dużo osób zapewne patrzy na Ranking,ale powiem czy wy gracie dla Rankingu czy dla przyjemności ? Bez Item Shop na tym serwerze zrobisz wszystko,większość graczy go nie

używa i jakoś żyje -( Rozumiem,że wolicie grać na serwerach typu Yatian czy jak tam ^^ i na tych Pandorach gdzie jest Full Item Shop ? Powiedzcie sami... Naprawdę zrobimy wszystko by było Was coraz więcej ! Bo chce rozwinąć ten

o to serwer,Myślę,że mnie zrozumiecie i postaracie mi wyjaśnić dlaczego tak właśnie jest,na tą dyskusje zapraszam Serdecznie Wszystkich !

tutaj:

To jest ukryta treść, proszę

Naprawdę Serdecznie Zapraszam Wszystkich graczy !

Opublikowano

@Gord

Jak najbardziej się z tobą zgodzę,też się zastanawiałem dlaczego jest tak mało graczy,przecież serwer jest zaje ^^ Dostosowane raty,miły Team zawsze gotowy do pracy.

Ja mam 140 lv. i jeszcze nic z Item shop nie kupiłem ;d i powiem prawdę mam wszystko [prawie] ;d

Bardzo,bardzo zachęcam Graczy do wspólnej gry.

>

Opublikowano

Grałbym tutaj ale ... nie mam z kim. A każdy chyba wie że samemu grać jest największą lipą. Jeśli jakaś ogarnięta gildia wzięłaby woja 81 lv Stal+9 itp , ogarniętego z nie najgorszym zasobem lirycznym to z chęcią wznowiłbym grę na tym fajnym serverze.

Opublikowano

pobralem patchera ,wkleiłem do clienta innego serwa spatchowłlem i wyskakuje bład log:LoadLocaleError(locale/nv/locale_game.txt),co mam zrobić?

Opublikowano (edytowane)

pobralem patchera ,wkleiłem do clienta innego serwa spatchowłlem i wyskakuje bład log:LoadLocaleError(locale/nv/locale_game.txt),co mam zrobić?

pomoże ktoś?nie chce pobierać clienta bo mi się bedzie wieki pobierał..

Edytowane przez WISLA 1906
  • Dodaj nową pozycję...