Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Ogłoszenie] Zapisy MpcGraffPack v3!

Dzanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
76674645.png

Witam, jak dobrze wiecie nasz dział FanArt rozwija się. A więc myślę iż nadszedł czas na zebranie nowych materiałów do tworzenia grafiki czyli GraffPack v3!

Troszke o historii graffpack:

1. 2 sierpnia 2010 roku z inicjatywy dudsonowej obecnego opiekuna FanArt'u ukazała się pierwsza edycja Graffpack'a.
    http://www.mpcforum.pl/topic/185862-mpc-graff-pack/

Autorami pierwszej paczki byli:
    Kronk, dudsonowa, Schittset, MrOMGWTF, Yuriy, Mounthains, PressButton, Arahan, ochota550.

2. 11 grudnia 2010 roku ukazała się 2 edycja forumowego GraffPack'a.
    http://www.mpcforum.pl/topic/253912-mpc-graff-pack-v2/

Autorami drugiej paczki byli:
    Thtsn, TDK2, ochota550.

Lista zapisanych:

1. Thtsn
  2. TamiS
  3. BunZ
  4. CreatiVe01
  5. NlSMO
  6. Red Wolf
  7. ZapuszczeMuze
  8. GraciiiiPowrót
  9. Daronian
  10. Entist
  11. SunriseDay
  12. Smalt
  13. Faszer
  14. ochota550
  15. Wredna
  16. Schittset
  17. SopherPRO
  18. dudsonowa
  19. Sentence
  20. Equ.
  21. FighterWksu
  22. Rivi755
  23. asd1111
  24. rawel
  25. Sylwek150c

Wzór:

[color="#00BFFF"][i]Ja [b]nick[/b] wyrażam chęć udziału w tworzeniu Graffpack'a. I zobowiązuje się do wysłania swoich materiałów w terminie podanym przez moderatora. [/i][/color]

Ja Thtsn wyrażam chęć udziału w tworzeniu Graffpack'a. I zobowiązuje się do wysłania swoich materiałów w terminie podanym przez moderatora.

.

Opublikowano

Ja Tamis wyrażam chęć udziału w tworzeniu Graffpack'a. I zobowiązuje się do wysłania swoich materiałów w terminie podanym przez moderatora.

1328997611-U170772.png

Opublikowano

Skuszę się :)

Ja BunZ wyrażam chęć udziału w tworzeniu Graffpack'a. I zobowiązuje się do wysłania swoich materiałów w terminie podanym przez moderatora.

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Opublikowano

No muszę tutaj być sam nakierowałem Cię w tym kierunku ^^

Ja nick wyrażam chęć udziału w tworzeniu Graffpack'a. I zobowiązuje się do wysłania swoich materiałów w terminie podanym przez moderatora.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Ja NISMO wyrażam chęć udziału w tworzeniu Graffpack'a. I zobowiązuje się do wysłania swoich materiałów w terminie podanym przez moderatora.

@Na razie sami faceci :unsure:

Opublikowano

Ja Red Wolf wyrażam chęć udziału w tworzeniu Graffpack'a. Zobowiązuje się do wysłania swoich materiałów w terminie podanym przez Thtsn.

@CreatiVe01 (up)

Nie tylko Ty :rolleyes:.

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Ja SnaleniK wyrażam chęć udziału w tworzeniu Graffpack'a. I zobowiązuje się do wysłania swoich materiałów w terminie podanym przez moderatora.

userh.png

25860740.png

Opublikowano

Ja Daronian wyrażam chęć udziału w tworzeniu Graffpack'a. I zobowiązuje się do wysłania swoich materiałów w terminie podanym przez moderatora.

Mnie tutaj na pewno nie zabraknie... muszę tu być. = )

Opublikowano

Ja Entist wyrażam chęć udziału w tworzeniu Graffpack'a. I zobowiązuje się do wysłania swoich materiałów w terminie podanym przez moderatora.

entisttag.png

Użytkownik Który Został Zbnowany :Napewno

Okres Bana: Perm

Moderator / Admin Który Nałozył Blokade : Lord Makin

Powód :Spamer/idiota/grozi administracji/dureń (Za coś tekigo Max 72h Ban A Nie Perm )

Link Do Tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/247974-napewno/

Lub Przenieś Mnie !

Zasłużyłem To Poproszę Plusika O To Jego Wygląd : add.png

Opublikowano

Ja ZapuszczeMuze wyrażam chęć udziału w tworzeniu Graffpack'a. I zobowiązuje się do wysłania swoich materiałów w terminie podanym przez moderatora.

Usuń SnaleniK on dostał bana.

Done!

Hue.

Opublikowano

Ja Smalt wyrażam chęć udziału w tworzeniu Graffpack'a. I zobowiązuje się do wysłania swoich materiałów w terminie podanym przez moderatora.

random.jpg

Opublikowano

Byłem w v1 i v2 więc z chęcią wezmę udział w v3.

Ja DraXu wyrażam chęć udziału w tworzeniu Graffpack'a. I zobowiązuje się do wysłania swoich materiałów w terminie podanym przez moderatora.

Opublikowano

Ja Faszer wyrażam chęć udziału w tworzeniu Graffpack'a. I zobowiązuje się do wysłania swoich materiałów w terminie podanym przez moderatora.

58902faszer2b.png

Opublikowano
Troszke o historii graffpack:

2 sierpnia 2010 roku z inicjatywy dudsonowej obecnego opiekuna FanArt'u ukazała się pierwsza edycja Graffpack'a.

http://www.mpcforum.pl/topic/185862-mpc-graff-pack/

Ehm!! To była moja inicjatywa, pomysł i wykonanie.

Ja Schittset wyrażam chęć udziału w tworzeniu Graffpack'a. I zobowiązuje się do wysłania swoich materiałów w terminie podanym przez moderatora.

Opublikowano

Ja SopherPRO wyrażam chęć udziału w tworzeniu Graffpack'a. I zobowiązuje się do wysłania swoich materiałów w terminie podanym przez moderatora.

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Opublikowano

Zapisy trwają do Końca lipca, w tym czasie też przygotujcie swoje materiały. W sierpiniu wracam z obozu i składamy wszystko do kupy ;]

.

Opublikowano

Ja duds, wyrażam chęć udziału w tworzeniu Graffpack'a. I zobowiązuje się do wysłania swoich materiałów w terminie podanym przez moderatora.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Ja Equ. wyrażam chęć udziału w tworzeniu Graffpack'a. I zobowiązuje się do wysłania swoich materiałów w terminie podanym przez moderatora.

Opublikowano

Ja FighterWksu wyrażam chęć udziału w tworzeniu Graffpack'a. I zobowiązuje się do wysłania swoich materiałów w terminie podanym przez moderatora.

logo.png

Niedługo :P 1 Server Anty-MPC team :P

[HA]Fighter

[HA]JachuPL tak to on !

[GA]Arczi

[GA]Gregski

Zero Diablic itd.

Opublikowano

Ja Rivi755 wyrażam chęć udziału w tworzeniu Graffpack'a. I zobowiązuje się do wysłania swoich materiałów w terminie podanym przez moderatora.

rivi.png

by HardMyStyle

.

Opublikowano

Ja asd1111 wyrażam chęć udziału w tworzeniu Graffpack'a. I zobowiązuje się do wysłania swoich materiałów w terminie podanym przez moderatora.

Nothing to do here.

Opublikowano

Ja rawel wyrażam chęć udziału w tworzeniu Graffpack'a. I zobowiązuje się do wysłania swoich materiałów w terminie podanym przez moderatora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...