Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Torrenty.org - pytanie

eFFecTuS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy wam też usuwają konto na torrenty.org co miesiąc? Regularnie co tydzień wchodzę, ale i tak już mi z 5 kont usunęli, a nie,mam zamiaru wydawać co miesiąc 10 zł sms-em -_-

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Ja tam konta nie mam, zawsze pożyczam od kolegów jak muszę coś ściągnąć. Przeczytaj dokładnie regulamin, a może jakąś lukę znajdziesz i się dowiesz tego o co pytasz.

Możliwe, iż te 10zł to jest miesięczna opłata. = )

Opublikowano

o.O

Tak czy siak, kiedyś widziałem co robić w związku z tym.

Chodziło o jakąś strone, że coś się z linkiem robiło wrzucało się do niej i za friko pobierało i to nie był fake.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Arcymistrz
Opublikowano

Usuneli też mi konto a byłem bardzo często bo ściągałem filmy gry itp

Wkurzyłem się jak nic nie dawałem nikomu hasła konto miałem przez rok a tu huje usuneli ;/

Opublikowano

Chwila moment. Pobierać się pobiera fajnie prawda ? Ale udostepniac to juz nikomu sie nie chce ? To na co wy kurwa liczycie ? Oni ryzykuja i udostepniaja wam pliki a wy nawet nie poswiecicie czasu by seedować plik , ktory pobraliscie ? Tym samym oni maja prawo skasowac takie konta -.-' . Ja ich popieram. Chcesz pobrac ? Fajnie, ale tez udostepnij cos a nie za darmo nawet dziekuje nie powie.

jqeuR.png

Opublikowano

Ja z nimi kiedyś problemu nie miałem

Gdy zakładałem tam konto wysłałem sms'a za 6zł + na okres pół roku i po pół roku dopiero usuneli mi konto :P

Tylko że to było dosyć dawno :D

PS. jak potrzebujesz jakieś dobre stronki do ściągania gier itp pisz pw. :P

mam 2 w zanadrzu xD

Edit/ zapomniałem dac 1 do ulubionych a strony nie pamietam xD xD <_<

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

o.O

Tak czy siak, kiedyś widziałem co robić w związku z tym.

Chodziło o jakąś strone, że coś się z linkiem robiło wrzucało się do niej i za friko pobierało i to nie był fake.

Generator magnetów. Niestety już nie działa.

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

@PanZaglady Co ty kurwa pierdolisz? Przecież to udostępniają użytkownicy, nie żadna piprzona administracja... U nich to tylko leży na serwerze i sie kisi bo nikt nie ściąga kiedy seedów nie ma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...