Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] M134 Gold w MarketPlace.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Myślałem że dadzą coś innego na 8 slot, a nie m134 jak dla mnie nie oplaca się tego kupować :D

@Down Grałem napewno więcej niż ty.

@2xDown ja też czekam na coś innego :D

@Down Miałem Retaila..

Edytowane przez jasiuuuuuuuu
Opublikowano

UP. Chłopie grałeś kiedyś m134?! To jest BOSKA broń! Ja się baardzo cieszę że jest bo jest na 8slot^^ zastanowię się nad kupnem ;]

@up. Uwierz mi że na pewno nie więcej niż ja :D Ja zawsze ją mam w eq

snikersproject1.png
Opublikowano

Dzięki za info. Nie kupie, bo się nie opłaca. Lepiej kupić dwa razy zwykłe M134 tylko, że trzeba mieć 5 slot.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano (edytowane)

yeah ja sie ciesze ze ja dali bo nastepny gold to na 99% bd skorpionki gold a ja na nie czekam

scorpy gold będą 5 sierpnia br

pozdrawiam

a co do tematu - dzięki za info

ale trudno było spodziewać się czegoś innego

Edytowane przez Maxiime
Opublikowano

Kupiłem, i nawet jest OK, teraz ze skillem to odrzut to pestka :D Jednak ta broń jest lepsza na BG, gdyż recoil przy waleniu pojazdów latających jest łatwiejszy do opanowania niż ludzi.

Mam heavy - stinger, hk69 i m134 gold ;) HK to szajs ;d MK1S jest lepsze ;P

Opublikowano

Dzięki za info choć nie przepadam za tą bronią.

Możliwe że jest dobra ale trudna do opanowania.. :)

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Wlasnie dzięki swojemu wielkiemu odrzutowi ta broń jest dobra! minus ma taki ze trzeba ją "krecic" ale jak ktoś nią gra jakiś czas to looz^^ często heady wchodza i to takie combo head xD z famasem na solo wygra lub remis będzie.

snikersproject1.png
Opublikowano

Nie oszukujmy się, na bliższe dystanse jest to najlepsza broń :) 200 naboi schodzi w niecałe 10 sekund. Bije famasa przez to, że robią dwa rolle gość z famasem nie ma już ammo, a zanim coś wyciągnie to już obrotówa się kręci i nie ma odwrotu. Broń powinna mieć trochę większą celność, aby łatwiej zdejmowało się apache :P Niestety, trochę głupio, że sniperka na dwa magazynki rozwala samolot, a obrotówą trzeba pół ammo zmarnować ;P

Fajna broń, ja latam z panzerfausem, m134 i m134 gold i jest super ;D Akurat mi się kasa zwróciła za zwykłą obrotówe, bo udało mi się wbić na room eventowy :) Polecam broń

PS. We wtorek wychodzi item of the week ;P

Opublikowano

up. może i są inne rewelacyjne bronie ale moim zdaniem każdy szanujący się gracz powinnien co jakiś czas mieć m134 w swoim eq. Jak się gra ta bronia to czuje się ten power! I taka hmm...dobra i śmieszna gre. a uwierz mi że żadna inna broń tego ci nie da :]

snikersproject1.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...