Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepszy z clerem bo nie padnie, a po za tym nie musisz bić na magicznych moobach.

/EDIT

Warrior z Bardem to moim zdaniem porażka - szczególnie pod PvP

Speed każdy może sobie kupić u NPC =P

Opublikowano

mam warriora 91 lvl ff do 85 gapa 6 seta mam +4/5 expie w b3 na tomb bug phy/mag attac i mam seta pol na pol l.a/h.a

ale na 10 dg zakladam robe wiec jesli bijesz na mobach mag to zakładaj robe ale set musi byc w miare dobry no ale moze byc l.a oczywiscie mowie set dobry to ma byc +3 na twoim lvl a nie na moim :P of.c mam clera :D

Admin Cienia
Opublikowano

Są na necie tysiące poradników z buildami, wystarczy przejrzeć. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

ja również posiadałem warriora cler 85 lvl+++ i uważam że mi sie nim bardzo dobrze grało lecz... mój kumpel ma również podobnego warriorka lecz z bardem.

Powiem Ci że bard fajna sprawa dzięki NOISE i speedowi... zwłaszcza jak jesteś z 2hs to masz moba na hita a podejdzie do ciebie tylko champ i gig a tak to sie lajtowo gra.

Gorzej jak takim warrioro/clerm władolisz sie na spota pełnego Agres mobow i jeszcze z ładującym sie blesem itd itd. to nie polecam bo szybko to twoje expienie sie może skończyć.

Więc jak ja to bym robił to z bardem na drugi raz.

POZDRO

Opublikowano

Nie trzeba expic na agresywnych mobach :P Z buffami i tak nie padnie, a jak blessa nie ma to zawsze healing cycle lub buffy wariora daja rade, pozatym z bardem by byl gorszy na pvp nizeli cler.

everythingfou - sprawdź to.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...