Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyżby to był koniec?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dziś (tj 24.06) nie zadziałał mi sposób, który dotychczas okazywał się niezawodny. Czyżby to oznaczało koniec dobrobytu i łatwych grzybów? Jeśli ktoś próbował tego w nocy z czwartku na piątek, niech opisze rezultat, będę mieć pewność. Moje podejżenia nie są bezpodstawne, gdyż w dzień na S1 był kilkukrotny restart serwera, więc mogli wprowadzić jakieś Złe Rzeczy.

@EDIT

FAŁSZYWY ALARM, TEMAT DO USUNIĘCIA

Edytowane przez PalloX
Opublikowano

Ludzie ale wy naiwni przecież nie ma bugu na grzyby a po drugie kto taki głupi że ma bug i go publikuje w necie?

signature@502084303-mmxxl123@eu@0@1@1101
Opublikowano

Ludzie ale wy naiwni przecież nie ma bugu na grzyby a po drugie kto taki głupi że ma bug i go publikuje w necie?

-

Jest bug :)

link zew.

Opublikowano

HAHAH .Jest bug.. A co do tematu był resety i chyba coś zrobili ;/

Opublikowano

to działa czy nie bo nie wiem czy robić.. teraz jest promocja a później nie i te kilka grzybów chociaż więcej :]

Opublikowano

@Up

Jak to? Wczoraj kupowałem i dostałem 369 grzybków więc jak dla mnie działa. Może dlatego że gram na S6 udało mi się...

Ekhem...
To na tyle :D

Opublikowano

kolego ja uczciwie placac 200 zl co miech zrobielm konto do 150 lvl , i potem poznalem blad to czemu nie skrozystac skoro wyjebalo sie juz tyle kasy

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.