Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy operator komórkowy w Polsce - RBM

Papa Smurf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak tylko ,że Red Bull jest bardziej znany niż MobilKing i posiada swoją rzeszę fanów dzięki np. Red Bull X-fighters? Możliwe ,że wypali ale to zależy co zaoferują ^^. Jak wprowadzą jakieś ciekawe oferty to może sam się tam przeniosę.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Jeśli zaoferują coś fajnego to może nawet skorzystam. Ale myślę że teraz tworząc nową sieć komórkową trudno będzie i tak się im wybić przy prawie dominacji Orange, Plusa, Play i T.

classes06.png

Opublikowano

Nowa generacja mobilkinga <_< Już bardziej by się opłacało wprowadzić Vodafone do polski, przynajmniej oni są pewni i o wiele bardziej znani...

1280314365-U1.png

Opublikowano

e tam :P

moi wszyscy znajomi przenieśli się do Play..

Po 5 latach bycia w Erze też się przeniosłem do Play,ale to tylko z tego względu ze rozwalił mi się stary fon,i musiałem szybko mieć nowy xD

To co mi się podoba w play 10zł i przez miech gadam za darmo :D

Jeżeli będą mieli podobne oferty + tańsze telefony może przebiją się na nasz rynek.

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Co ma piernik do wiatraka? Po cholere pokazują motory samochody itp itd.? Co to ma związane z siecią komórkową? Co ma na celu ta reklama,powie mi ktoś?

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Nowa generacja mobilkinga <_< Już bardziej by się opłacało wprowadzić Vodafone do polski, przynajmniej oni są pewni i o wiele bardziej znani...

Plus to Vodafone, rebranding ma być w niedalekiej przyszłości.

Kolejny syf bez własnej infrastruktury z beznadziejną obsługą jak play. Będą cisnąć na łączach PTK i pewnie z "innowacyjnym" 4G jak play :D.

Opublikowano

Film promujący robi wrażenie, nie powiem. Weszło T-Mobile, to musi wejść i Red Bull. Myślę, że to będzie takie coś jak Play - najszybciej rozwijająca się sieć komórkowa.

Opublikowano

jakbym nie wiedział od razu o co chodzi, nigdy bym to z siecią komórkową nie połączył, co z tego filmiku jak nic o sieci się z niej nie dowiedziałem

@ ta sieć jest w innych krajach tam można wybrać i widze ceny w euro to jakoś tanio mi to nie wygląda przeliczając na PLN, ale może to się zmieni

Opublikowano

Filmik fajny.

Ja myślę że już jest tyle tych sieci i ofert że ludzi nie mogą się zdecydować, a tu znów coś nowego ... <_<

Opublikowano

powiem tak -

CO MA DO KURW NĘDZY WSPÓLNEGO NAPÓJ ENERGETYCZNY I SIEĆ KOMÓRKOWA?

może nie długo zrobią pepsimobile

przeróżne sporty i wydarzenia sponsorowane przez red bull,a w końcu jakoś trzeba się komunikować dlatego robią też sieć komórkową :P

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Specjalista
Opublikowano

Ciekawe na co komu nowa sieć jak i tak najwięcej użytkowników używa Plusa i tych innych. Play się jakoś wybił i trzyma ludzi dzięki temu , że ma dużo ofert dla klienta.

1365526782-U231645.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...