Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak chronić o konto warrock?

nobody1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Aby zapobiec niepotrzebnym pytaniom o odzyskiwanie hasła (i tym podobne) napisałem poradnik, który przybliży wam zasady bezpieczeństwa w sieci.

Jak oczywiście w wielu grach internetowych, konta w grze warrock można sprzedawać, dlatego ochrona konta jest szczególnie ważna gdy w grę wchodzą postacie o wysokiej randze.

W warrocku najbardziej ceni się lvl, dinary, kredyty G1,premium i bronie.

Aby zapobiec nieprzyjemności, stosuj się do poniższych zasad.

1.Nie ufaj stronom internetowym (na których rozdawane są np. vip hacki) i pod żadnym pozorem nie podawaj żadnych informacji o swoim koncie.

2.Zanim uruchomisz jakiegokolwiek hacka upewnij się , że jest on bezpieczny.

3.Używaj loginu i hasła tylko w grze lub na oficjalnej stronie gamersfirst.

4.Staraj się wymyślać skomplikowane hasła.

5.Co kilka miesięcy zmień hasło.

6.Nie udostępniaj hasła nawet najbardziej zaufanej osobie z gry ...

7.Logując się na innym komputerze pamiętaj aby się wylogować.

8.Upewnij się że twój program antywirusowy jest w pełni funkcjonalny.

9.Ignoruj jakiekolwiek podejrzane promocje, oferty.

10.Nie ufaj żadnym użytkownikom podającym się za członka grupy k2 czy g1 i nie podawaj żadnych danych na temat konta.

11.Nigdy nie używaj programów nie będących bezpośrednio rozpowszechnianych przez K2 a ingerujących w grę.

12.Kupując premium nie na oficjalnej stronie gamersfirst uważaj na oszustów którzy próbują dostać się to twoich danych.

13.Ściągając mody, hacki, miej świadomość , że są to programy nielegalne i pobierasz je na własną odpowiedzialność.

Do oczyszczania komputera polecam program Ccleaner do ściągnięcia ---> http://www.dobreprogramy.pl/CCleaner,Program,Windows,13061.html

Nie daje scana bo to legalne źródło.

Miłej i bezpiecznej gry. PIONA ; )

Edytowane przez razor130
Opublikowano (edytowane)

"kąto" "ligin" "lugując" "pytanią" "użytkowniką"

Do której klasy podstawówki zdałeś? Czy w ogóle zdałeś z języka polskiego :O ? Pozdrów nauczyciela od jp, sjp i ortograficzny ;)

ANALfabeta i tyle.

Edytowane przez HardkorowyGracz
Opublikowano (edytowane)

Hahaha

Doszedłem do 10pkt :)

Dalej czytać już nie mogę ze śmiechu, najbardziej mnie rozwaliło "Nie ufaj żadnym użytkowniką podającym się za członka grupy k2 czy g1 i nie podawaj żadnych danych na temat kąta."

@UP

Fajne Inventory

Patrz na moje http://www.gamersfirst.com/warrock/?q=Player&nickname=piankesss

@ Edit zapomniałem dodać że nic nie kupowałem na konto od 2 miesięcy, więc już kilka items mi się skończyło.

A tak w ogóle to mam all za free.:)

Edytowane przez Enginner

Zbieram +

Opublikowano (edytowane)

Lepsze od mojego ;] Jak mi się xm8 kończy to wreszcie kupie tego famasa :) Po raz pierwszy :D A jutro stinger i M4 super 90. Testuje wszystkie bronie.

Edytowane przez HardkorowyGracz
Opublikowano

OMG... Prosiłem brata żeby szczelił jakiegoś tuta bo w tej chwili nie mam komplentnie czasu a reputacja spada ; >

Sorki za brata i proszę usunąć temat bo to jest żenujące...

Opublikowano

OJ coś mi się nie wydaje żeby to braciszek pisał bo te twoje " szczelił " hehe to pewnie też brat pisał xD xD

a co do tut : to taki sobie

DOWN: jakoś ja też mam dysleksję i jak zaczynałem na forum to wszyscy mi tylko wypominali !!! i nikt nie zwracał na to uwagi że mam dysleksję!! więc niech on też się nauczy :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Ha! Piszcie co chcecie ; * Cały dzień siedzę na praktykach, a braciszek komputer i komputer. Ahh ta młodzież : ) PIONA up

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...