Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Jaki jest najlepszy serwer Cabala?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kazdy ma wlasne upodobania, jednemu sie podoba jakis hard i wg. niego jest najlepszy, innemu jakis 4fun i dla niego ten jest najlepszy

ja osobiscie polecam ci cabal charisme, masz do wyboru x25 cos jak hard, x500 medium, w miare latwy i x1500 4fun

ja gram na 4fun latwo i przyjemnie sie gra, mile towarzystwo (chociaz zalezy na kogo trafisz) ale wiekszosc jest mila ;p

polecam ten serw

To jest ukryta treść, proszę

CHWILOWO SERW OFF, PONIEWAZ WGRYWAJA JAKIS NOWY UPDATE CZY COS TAM ;D

Opublikowano (edytowane)

kazdy ma wlasne upodobania, jednemu sie podoba jakis hard i wg. niego jest najlepszy, innemu jakis 4fun i dla niego ten jest najlepszy

ja osobiscie polecam ci cabal charisme, masz do wyboru x25 cos jak hard, x500 medium, w miare latwy i x1500 4fun

ja gram na 4fun latwo i przyjemnie sie gra, mile towarzystwo (chociaz zalezy na kogo trafisz) ale wiekszosc jest mila ;p

polecam ten serw

To jest ukryta treść, proszę

CHWILOWO SERW OFF, PONIEWAZ WGRYWAJA JAKIS NOWY UPDATE CZY COS TAM ;D

Ok, a ile zajmuje miejsca i najlepiej jakiś serwer bez ograniczeń bo tak to mi się pobiera 10 h, 1,5 Gb....

PS : Długo będą te aktualizacje ?

Edytowane przez mordzik

EmoSpongebob738436_zmniejszacz-pl_936551_225762.jpg

Opublikowano

Graj na globalu, teraz wyszedl nowy epizod ze w chuy misji jest i zajebiscie szybko lvl na misjach leci :) (od 50lvl do 80lvl w 1dzien bez maniaczenia :) )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...