Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co to kurwa jest?

boguś2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zbanowali mi konto, zedytowali posty, usunęli poprzedni temat, nie ma nic w zbanowanych

KURWA MAĆ, KTO USUNĄŁ TEMAT? Będę spamował, aż dostanę odpowiedź za co dostałem bana.

Opublikowano

Myślisz ze im zalezy na twojej opbecnosci na forum?maja to w dupie..Edytują twoje posty zeby miec pretekst dla bana(przynja,mniej tak mi sie wydaje:D)

Opublikowano

Daj sobie spokój bo żałośnie wygląda twój płacz. Żalisz się, że dostałeś bana na forum? Może jeszcze się powiesisz? Nie no, coraz dziwniejsze są te dzieci...

RAsfepN.png
Specjalista
Opublikowano

@up wkurwiasz ludzi ziomek w każdym Temcie komuś musisz wsadzić swoje 5groszy i obrazić innego użytkownika.

// Top Pisz bezposrednio na gg do administracji.

@down zesra się ,a nie jakiś Global odpisze jak do tej pory nie uzysłak odpowiedzi, a i zauważ że teraz Modki i Globale zrobiły sie bardzo wredne..

Może i jesteś bezposredni i to jest własnie twoja wada (Głupota) ,którą dalej rozwijasz.

Strach sie bać ;)

1365526782-U231645.png

Opublikowano

@up wkurwiasz ludzi ziomek w każdym Temcie komuś musisz wsadzić swoje 5groszy i obrazić innego użytkownika.

// Top Pisz bezposrednio na gg do administracji.

To nie moja wina, że kogoś boli prawda. Po prostu jestem bezpośredni i jeżeli ktoś jest debilem to powiem mu to w twarz a nie będę udawał, że koleś jest fajny.

Może jeszcze list wyśle? Po co ma pisać na gg. Napisze na pw, jakiś global moderator się pojawi i wszystko wyjaśni a nie będzie ludziom zawracał dupę przez gg. Nie zdajesz sobie sprawy, że ich życie to nie tylko MPC i takie spamowanie na gg może być wkurwiające? No ale przecież, żeby to zrozumieć to trzeba mieć jakąś inteligencję ale tobie jej ewidentnie brakuje.

Nie wiem po co takie sytuacje prowokujesz, skoro wiesz, że jestem bezpośredni to po co piszesz do mnie w taki sposób. Zaczepki szukasz? To ją kurwa znalazłeś.

RAsfepN.png
Opublikowano

Ludzie cały czas ktoś się skarży że dostał bana.Ludzie tu nie dostaje się nagród za posty tematy itp.

Ja na tym forum jestem po to aby sobie poczytać w coś zagrać.

Opublikowano

Jezeli nie zostales umieszczony w liscie zbanowanych i nie ma powodu dla ktorego dostales bana to jakis modek sie bawi. Pisz do dudsonowej lub kokosza i sprawdza logi i frajera z teamu wypierdolą a nie wyskakujesz tutaj z tematem gdzie szansa na to ze oni to przeczytaja rowna jest 44%.

Opublikowano

Wow nie wiedziałem , ze cie zbanowali Bogusuaf. o.O . Szukałem tematu w zbanowanych i rzeczywiście nie ma go ... Moim zdaniem złamano regulamin przy przyznawaniu bana... powinien być temat i chuj. Nie ma dyskusji ... Chociaż czasem widziałem , ze lubiłeś bezsensownie pospamować więc może któryś członek z teamu się wkurwił.

Jednak i tak dalej twierdzę , że temat powinien być w zbanowanych z podanym powodem tego zbanowania.

jqeuR.png

Opublikowano

Jezeli nie zostales umieszczony w liscie zbanowanych i nie ma powodu dla ktorego dostales bana to jakis modek sie bawi. Pisz do dudsonowej lub kokosza i sprawdza logi i frajera z teamu wypierdolą a nie wyskakujesz tutaj z tematem gdzie szansa na to ze oni to przeczytaja rowna jest 44%.

Ciebie coś gnie :D Koles każdego wkurwia, wyzywa w postach, a teraz płacze. Nie zdziwił bym się jak by sam kokosz bądź mou go zbanowali. Nikt płakać po Tobie nie będzie więc przestań się żalić.

@UP już od dawna nie raz było tak że nie pisali tematu tylko dlatego że był zbędnym botem na mpc i tylko spamował.

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

Daj sobie spokój bo żałośnie wygląda twój płacz. Żalisz się, że dostałeś bana na forum? Może jeszcze się powiesisz? Nie no, coraz dziwniejsze są te dzieci...

Ciekawe gdybyś ty dostał bana, a nie wiedział za co itp.

Co byś zrobił wtedy? Czemu odrazu od dzieci wyzywasz?

@Down po co się udzielasz ? skoro to nie do CB. pytanie?

logofuw.png

Fjuczerr nakurwiamyy

xD

Opublikowano

Ciekawe gdybyś ty dostał bana, a nie wiedział za co itp.

Co byś zrobił wtedy? Czemu odrazu od dzieci wyzywasz?

Zapewne by napisał na PW i czekał na odpowiedź.

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

3 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Smark,dawobr,boguś2

MIAŁEŚ IŚĆ

PEWNIE TERAZ PRZEZ CAŁE HOLIDAJS SPAĆ NIE BĘDZIESZ BO BANA WYRWAŁEŚ

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

Napisz do Lord Makin on jest od takich rzeczy.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Niema co pisać i tak zrobią co chcą ;-/

Tak już jest z Adminami może po prostu im sie nie spodobałeś a to że będziesz spamował tylko pogorszy sytuacje

Sygna w budowie ;D

Jeśli zasłużyłem proszę o + ;D

Opublikowano

Do mounthainsa napisz i czekaj kurwa mać!!!!!! Jak mu nie będziesz spamował i ładnie poprosisz to ci odpisze,

założę się, że twój post do niego tak wyglądał

KURWA!!! Dlaczego DOSTAŁEM BANA A NIE MA MNIE W ZBANOWANYCH WYTŁUMACZYSZ MI TO???

Nie lepiej tak napisać żeby ci odpisał

Cześć Mounthains, otóż mam taki problem że dostałem bana na XXX a nie ma mnie w temacie zbanowani, mógłbyś mi to wytłumaczyć, proszę?

W ogóle dziwne że nie dostałeś bana na te konto co teraz masz, już wczoraj powinieneś mieć bana za multikonto, może ktoś się po prostu pomylił

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Ciebie coś gnie :D Koles każdego wkurwia, wyzywa w postach, a teraz płacze. Nie zdziwił bym się jak by sam kokosz bądź mou go zbanowali. Nikt płakać po Tobie nie będzie więc przestań się żalić.

@UP już od dawna nie raz było tak że nie pisali tematu tylko dlatego że był zbędnym botem na mpc i tylko spamował.

No chyba ze to na miejscu teamu dla takiego usera odrazu konto bym skasowal bez zbednego spamu racja. Jest wielu na forum takich pajacow ktorzy mysla ze sa zajebisci z odzywkami '' gowno mnie to obchodzi '' lub inne pojebane texty ktore maja na celu tylko prowokacje usera dla takich to perm i wypierdalac z forum na zawsze bo jezeli do zycia w zgodzie sie nie nadaja to niestety nie nadaja sie tutaj. Przykladem takiego pajaca jest '' Zero^^ '' podejrzewam dziecko 11 lat ktore probuje uzyc internetu do udawania koxa.

Opublikowano

kokoszowi nie zawracalbym glowy i tak zreszta nie odpisze.

Napisz do makina lub do dudsonowej(do mou nie radzie,to grozny czlowiek)

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...