Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie

Tak jak w temacie ''Pomoc dla zielonego''. Czy mógłby ktoś stworzyć lub dać link do jakiegoś Tut'a jak zacząć grać, jaką najlepiej klasę wybrać, co robić itd.

Ogólnie to wszedłem do gry tylko raz i od razu zachwyciła mnie grafika, animacje skilli ogółem cała gra piękna ale nie wiedziałem co mam robić więc proszę o jak najszybszą pomoc .

Opublikowano

Poradników takowych jest mało. Weź sobie strażnika/zwiada, jako klasa dla osoby która zaczyna to będzie dobre połączenie. Pet jako tank a ty nawalasz z kuszy/łuku.

Jak grać? Filozofii nie ma bierzesz questy bijesz potworki które musisz, albo latasz jak głupi od NPC do NPC i tyle.

Do 30 poziomu będzie Ci sie ciężko grało, ale po osiągnięciu 30 już luzik. Weź jakiś kumpli żeby grali z Tobą, TS i jedziecie.

Później jak zdobędziecie dobre eq i odpowiedni lvl to lecicie na instancje i tam farmicie golda na lepsze eq.

Opublikowano (edytowane)

No ja powiem ze Straznik Zwiadowca nie jest taki fajny a po 2 ten pet z polaczenia Straznik zwiadowca nie jest do tankowania ;)

Ja osobiscie proponowal bym ci polaczenie Strażnik/łotr wykrecisz tym najwiekszy DmG ;)

Edytowane przez seba316d