Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Finalne rozkodowanie DS-LAN

hoo

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

http://dl.dropbox.com/u/7243958/veto/crack.zip

Więc tak w folderze są 2 pliki game.php i include.inc.php, które trzeba wrzucić do folderu z silnikiem, umożliwiają zakładanie serwera bez używania obejścia dostępnego w poradniku na forum(z wirtualną maszyną). Jest to wersja trialowa chyba do jutra, autor chce 20 euro za full, może się poskładamy :)?

edit: zresztą..... sami przeczytajcie http://www.elitepvpers.com/forum/browsergames/1244753-die-st-mme-lan-v1-4-crack-sh33p.html

Opublikowano

Zacytuje kawałek:

fz/rkiULJzRWI+OVdkruDPFYlhcK54MeSoi7yjyLniRR9MPFe8KPvniowEzh

Gdzie masz odkodowanie ?

43350240.png Jeśli zasługuje to daj mi + jeśli jednak zasłużyłem na - to daj go...
Uczeń
Opublikowano

Nie chce Cię obrażać serio, ale czego nie sprawdziłeś tego zanim to napisałeś? Oczywiście wersja full jest rozkodowana, za którą trzeba zapłacić, to jest tylko trial, który chyba do jutra działa, można sprawdzić

( A może się nie zrozumieliśmy, rozkodowanie miałem na myśli umożliwienie zakładania serwera przez internet, bo jak inaczej)

Opublikowano

ja umiem zakładać server bez żadnych odblokowań portów ... Wystarczy vps ... więc po co płacić jak vps jest za np 19 zł ...

Już są pliki gdzie odpalasz server i jak masz na zew ip to śmiaga więc po co to ??? A silnik odkodowany to taki gdzie nie trzeba akcelatora + dsl-lana do odpalenia choć to każdy umie odblokować bo to jest jedna zmianka w dsl-lan żeby działało a tu jest all zakodowane...

43350240.png Jeśli zasługuje to daj mi + jeśli jednak zasłużyłem na - to daj go...
Uczeń
Opublikowano

Człowieku, ale nie wszyscy mają kasę, żeby płacić za vps, a jak kupi ten crack powiedzmy 50 użytkowników za 1,6 zł. to każdemu będzie można to udostępnić i każdy będzie mógł zakładać serwer normalnie. Fakt mój błąd złą nazwę tematu wstawiłem, ale z tego co pamiętam to każdy na to czekał.

Opublikowano

Odpalasz xamppa apache,itp dsl-lan i gra chodzi ... w praktyce to normalne, a żeby gierkę tą udźwignąć to hosting nie może być za 1 zeta ... Więc tak czy siak i musi kase tracić ...

A dekomplikacja to jest nie jakies

s6ad54asdd32sa2s43a53d

tylko masz tu tematKliknij ...

to jest odkodowywanie silnika a te pilki są dalej zakodowane więc co to ma być ?

Uczeń
Opublikowano

Ja stawiam bez zadnych obejsc ja pierdole .....

przez hamachi lamusie to możesz sobie stawiać.

Uczeń
Opublikowano

Odpalasz xamppa apache,itp dsl-lan i gra chodzi ... w praktyce to normalne, a żeby gierkę tą udźwignąć to hosting nie może być za 1 zeta ... Więc tak czy siak i musi kase tracić ...

co ty gadasz jaki hosting, jak ktoś ma dobre łącze to zakłada u siebie..

Opublikowano

dowiec się co to odkodowanie a nie ... masz link wyżej

Ja miałem bez hamachi i co ?

Uczeń
Opublikowano

Lamusie to sprawdz http://tribewars.no-ip.eu/

musiałeś zastosować jakieś obejście bo używając oryginalnego ds-lana jest to niemożliwe. W dodatku zakładałeś temat i pisałeś, że stawiasz serwer przez hamachi.

Opublikowano

dowiec się co to odkodowanie a nie ... masz link wyżej

Ja miałem bez hamachi i co ?

Ty sie dowiedz co to slownik a po drugie to co ma byc odkodowane zeby serwer dzialal jest.

RMCF

Opublikowano

up to kur... nie do ciebie tylko do hoo... Nie musiał, tak to jest jak ktoś nie wie co i jak i bierze się za pisanie głupot, wystarczy ip zew i będzie git ;/ Proszę nie dobijaj mnie hoo

Opublikowano

wiesz on nie umie to wali głupoty ... :D

Poczytaj trochę o plikach to się dowiesz co i jak

Opublikowano

Korzystasz ze zlego silnika nie chce sobie narobic konkurencji wiec nic ci nie powiem narka albo portow sieroto nie przekierowales.

RMCF

• 2 tygodnie później...
Uczeń
Opublikowano

a nie wystarczy VPS php4 i eacclerator ok 20zł i mam serwer Plemion?

a jak sobie poradzisz z limitem 15 graczy ;'? W dodatku z eacceleratorem to by raczej nędznie ten serwer chodził, każdy głupi może to zrobić(zresztą na początku były też takie metody..) (mówimy tu oczywiście cały czas o dslan 1.4)

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...