Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszam na mój kakanł YT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Chciałbym was serdecznie zaprosić na mój kanał YouTube.

Aktualnie Kręcę Minecrafta , terrarie multiplayer i minecraft multiplayer i filmiki z serwera. Teraz mi się Konwertuje 32 minutowy odcinek seri Zagrajmy w Terraria multiplayer. W planach mam jeszcze dużo gier. Aktualnie całą półke która ma 1m jest zapełniona grami komputerowymi. Wiec mam duzo do kręcenia. Nagrywanie mi sprawia przyjemność i no to moje hobby. Dlatego was proszę abyście ocenili moje filmiki i dali lapke w gore a nawet zasubskrybowali gdyż to mnie zmotywuje do kręcenia dalszych let's play. Mikrofon mi zniekształca głos na młodszy ale zaraz będę przechodził mutacje wiec wniosek z tego ze jak przejdę mutację to będę miał głos taki jak naprawdę mam teraz. Teraz mam inny glos niz w filmikach. ale wasza opinia mnie nie obchodzi poprostu robienie zagrajmy to moje hobby i przyjemność.Wiec oceńce moje filmiki i zasubkrybujcie a to mnie zmotywuje do dalszej drogi. Aktualnie też prowadzę serwer Bukkit jako Admin jest 4 adminów i wielkie miasto. Wszystkiego o serwerze dowiecie sie w filmikach. Pozdrawiam Marcin4007

Link: http://www.youtube.com/user/Marcin4007?feature=mhee

Edytowane przez Marcin4007
Opublikowano

Jak będą jakieś fajne filmy to zostawię subskrybcję i będę oglądał regularnie... wszystko zależy wyłącznie od Ciebie. Musisz zasłużyć na szacunek.

Opublikowano

Ja Was nie rozumiem, Suba sa po to aby oceniac ludzi to co robia, a nie do naklaniania Nas... Jezeli komus sie spodobaja filmy to na pewno da, a takimi sposobami watpie zeby ktos Ci pomogl.