Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Mapy i tryby w PB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

DeathMatch- Chodzi o to żeby w ograniczoną ilość czasu żeby zabić tyle osób ile zostało ustawione na początku czyli np:60,80,100,120,140,160. Czas : 5m,10m,15m,20m,25m,30m.

Dostępne mapy trybu DeathMatch :

mapydm.png

Eliminate- To samo co DeathMatch ale na rundy. Rundy: 3r,5r,7r,9r . Czas (Rundy) : 3m,5m,7m

Dostępne mapy trybu Eliminate :

lololhy.png

BOMB- Terroryści mają za zadanie podłożyć bombe a Anty mają za zadanie ją rozbroić. Lub można też powybijać wszystkich wrogów. Rundy: 3r,5r,7r,9r Czas: 3m,5m,7m.

Dostępne mapy trybu BOMB:

bombav.png

Destroy- Należy zniszczyć obiekt przeciwnika jak zarówno bronić swojego. Wygrywa drużyna która jako pierwsza zniszczy obiekt przeciwnika lub pod koniec czasu ich obiekt będzie miał więcej życia niż obiekt przeciwnika. Rundy: 3r,5r,7r,9r, Czas: 3m,5m,7m

Dostępne mapy trybu Destroy :

sjaashdas.png

Defense: Terroryści mają za zadanie zniszczyć 2czołgi przeciwnika a Anty musza bronić czołgi. Rundy: 3r,5r,7r,9r. Czas: 3m.

Dostępna mapa tryby Defense:

jbsvygbzcuij.png

MECZE SPECJALNE

Challenge- Poprostu gra z botami im więcej klli tym ranga i umiejętności botów są zwiększane. Czas: 10m. Wrogowie: minimum 1 maximum 8. Można grać z kolegami.

Dostępne mapy trybu Challenge:

chalagrereerffkf.png

Only Shotguns: Jak sama nazwa wskazuje strzelanina tylko na shotguny. Nawet jeżeli nie mamy shotguna to dostajemy go na czas trwania meczu. Ilość zabić: 60,80,100,120,140,160. Czas: 5m,10m,15m,20m,25m,30m

Dostępne mapy trybu Only Shotguns:

mapydm.png

Only Snipers- Strzelanina tylko na karabiny snajperskie. Nawet jeżeli nie mamy karabinu snajperskiego i tak dostajemy go na czas trwania meczu.

Dostępne mapy trybu Only Snipers:

asndhasgdads.png

Mam nadzieję że się podoba.

Edytowane przez MagcikWarrior
Opublikowano

1. Chodzi o to żeby w ograniczoną ilość czasu żeby zabić - popraw.

2. Terroryści mają za zadanie podłożyć bomba a Anty mają za zadanie ją rozbroić. Lub można też powybijać wszystkich wrogów. - Nie można zaczynać zdania od LUB, a tam ma być "bombę"

Ogólnie poradnik jest dobry. Właśnie pobieram gierkę, ale nie wiem czy mi na lapie pójdzie, choć nie wiedziałem jedynie co to "Challange" bo właściwie w każdej grze FPS znajdziesz takie same tryby.

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie myślałem że to się przyda ale ładnie to zrobiłeś i nowym się przyda ale powinieneś to aktualizować i dodać Dino Mode

1248991649.gifDziękuje!

Pomogłem? Kliknij na +