Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam pytanie czy jeszcze warto grac Archerem??? Moze zaczne od początku. Dawno nie grałem w metka, lecz niedawno sobie pomyślałem, aby wrócić do MT2PL. Wchodze i patrze a tu mam jeszcze konto na s3. Mam tam 21lvl ninjy Archer i eq takie: Zbr na 18+9 z kd speeda +2 i +1k HP, Kolcza +7, Buty,naszyjnik 5% na krytyka, Sztylety na 1 +9 i na 25 +7, Ebo branza +1k HP, FMS +9 sr 15 kd powt. i smierci +3, 11 medali. Mam trującą na M3. I tu moje pytanie czy warto grać jeszcze archerem?? Planowalem pograc, potem na 35 na metkach pojezdzic (FMSa mam) i być pozniej calkiem dobry w PvP. Poli mam chyba na 3-4 i ogolnie mam 400kk+. WIec warto grać archerem? I robic sb dropka? Jak tak to na co? M3??

Pzdr i licze na pomoc

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Możesz grać i dropić itemki, a potem sprzedać wszystko i zacząć inną postacią, bo Archer Ci się znudzi... na 21 lvl'u do Imha nie opłaca Ci się iść, jeśli masz dużo obrony to próbuj w Lochu Małp.

Opublikowano

Możesz zrobić sobie dropka do M2 - 35 lvl, ważna broń, może być słaba zbroja, możesz użyć FMS'a i edycje PC , dzięki któremu bijesz z 1-reki jak z 2-reki :) Czyli szybciej, i nie trzeba kupować RIBka

Jeśli nie masz jakiegoś porządnego łuku bo o żadnym nie wspomniałeś, to zmień się na daggera...

11 medali to akurat na takiego dropka na M2 :) Chyba że wolisz zrobić na postaci głównej .

Zmień trującą na ognistą

Jeśli chcesz grać na tej ninji to albo zainwestuj w lepszy łuk i zmień na ognistą, albo zmień poprostu na daggera ;)

Opublikowano

400kk to teraz tyle co nic praktycznie;)

Jeśli będziesz miał dropka a archerowi wbijesz 52lvl na 3 Mki i zarobisz na dobre wybonowane eq to możesz takim archerkiem naprawdę nieźle zamieszać w pvp na

lvlach do 65:)

Warunek to dobre skille i wybonowane eq o które w sumie coraz łatwiej:D

Na wojnach archer nie jest zbyt dobry ale swoje też wnosi i pomaga^^

Z DOBRYM helerem na podobnym lvlu nie powalczysz ale z resztą powinno iść gładko^^

Siema Eniu;)

Opublikowano

Luk to mam na 1+9 xDD. Ogolnie mowiąc jelon +9 sr 35+ (na poli) to niewielki wydatek(+/- 1.2kkk) więc na Poli by dobrze sie jechalo.

@Daronian myślałem o dropie do IMHA

Dobra dzieki za pomoc licze na więcej odpowiedzi.

zbyt duża sygnatura.

Opublikowano

Hmm, zrób kilka dropków 7 - 11 lvl i odpal żeby dropiły Ci cenne przedmioty w m3 (imha). Ew. 15 lvl i na medale. Moze też swoja główną postacią postawić FB. :)

Jak już Ci nie pasuje, to dobij 30 lvl, załóż FMSa i pochodź kilka dni na metki w m2 i zarobisz sporo.

Warto grać archerem. Dobry się robi w pvp od 65 + lvl. KU nie najdroższe, więc dasz radę.

Opublikowano

Archer hm... Polecam ci grac ninja dagger lepszy w expie no i w pvp troche sprawniejszy i ciekawszy a archer : d hm z lukiem do konca gry to troche inna bajka i slaby exp.

Opublikowano

zrób dropa do imha 7 - 12 lvl lub dropa na małpy ok. 15 lvl.

główną postacią możesz wbić 30 i jechać na fishbocie, kuć rudy i jeździć na metki do m2.

Opublikowano

Archer?Hmm musisz sporo wydac kasy(allegro.pl)

Szybko poli na m + 42lvl +13k hp +35lvl buffa +po 25 przepustek na buffie i ninji + jelonek sr+35

Wexpisz szybko 75lvl zmieniajac eq,potem do groty na golemy czyli poli na m-g + kruk/jelonek sr +40 kd +3/4 + 15k hp :D

Noi tak expia archery :D

sstwc.jpg

Opublikowano

Najlepiej pograj nim do 30 i zmien na archera. Jezeli nie masz cierpliwosci, na 45 lv Ci sie znudzi. Jesli jednak lubisz wyzwania wez go. Ewt. zrob sobie tez dropka na metin2 m2. Juz dostales duzo opdowiedzi

;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...