Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką sniperke wybrać?

WarRockLive

Którą sniperke kupić   

70 użytkowników zagłosowało

1. 1. Któr? sniperke kupi?

• PSG-1 (3rd Slot
      33
    • TAC 15 Crossbow (5th Slot)
      2
    • Barrett M82N (3rd / 5th Slot) [A.I. Mode Only]
      2
    • PSG-1 (Red Edition)
      33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

barrett beznadziejny :P

Co ja wam zrobiłem że 35%? Zdejmiecie chociaż 5%

DAJ O TO CO JEST TU ------------->

Opublikowano

Tak, przeważnie od jednego strzału PSG koleś ginie.

Ja wybrałbym PSG red. Pół automat, czyli szybka i tak jak powiedziałem, na hita ciągnie

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

@Naddie Zapomniałaś dodać że jak "S" to tylko dla snipera

@UP Extra Clip A dodaje magazynek na Assaulcie

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Nie kupuj PSG-1(RED). To tylko strata G1, nie przycampisz sobie bo zdradzi Cię CZERWONY KOLOR BRONII! To tylko pic na wodę....

"Niech ryczy z bólu ranny łoś...."

Opublikowano

Zagłosowałem na PSG red, bo ma większe DMG (chyba), ale jej nie kupuj. Po pierwsze dlatego, że nie opłaca się, po drugie ten kolor łatwo zauwarzyć i szybko cię zdradzi.

Jeżeli pomogłem daj +

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Nie czytałem innych postów bo mi się nie chciało ale dodam coś od siebie.

Zależy na jakie mapy chcesz tą snajperkę bo jak na CQC to bierz zwykłą snajperkę bez zastanowienia bo jest najlepsza (A red się nie opłaca kupować bo tylko więcej g1 kosztuje a zmienia się jedynie kolor)

Jak znowu chcesz na duże mapy to polecam wziąć Barrett, ponieważ da się nią przestrzelić szybę i z dużych odległości jest nawet celna.

Ale jak chcesz jednak na duże mapy i na CQC to najlepiej wziąć AW50F chodź nie ma jej w ankiecie.

Tyle ode mnie, mam nadzieje, że chociaż troszkę pomogłem :)

o.. teraz przeczytałem że barret [a.i only - wyłącznie na serwery zoombie] to jednak nie kupuj barrety.

1329228482-U118767.png

Opublikowano

Najlepsze jest PSG z tych wymienionych. Szybka, pół - gps, itd. Najlepiej się z nią biega tak na bliskie dystanse, jest jak winchester. Dodatkowo przy sprincie jak weźmiesz scope to masz 100% celność :D Do normalnego snipkowania nie polecam, bo dość duży odrzut i długo się celownik stabilizuje. Najlepsza sniperka to AW50F, jak wspomnieli poprzednicy. Wszechstronna i najlepsza. PSG red edition to strata kasy i kamuflażu cichego, niewidocznego zabójcy ;]

Jeżeli chcesz kusze, musisz też kupić 5 slot. Jest dobra na BG, jak zabraknie ci w sniperce ammo lub jeżeli grasz augiem. Jeśli nie to już lepiej chyba wziąć smoke ;)

BarretM82 NNNNNNNNNNNNN JEST TYLKO NA ZOMBIE!!!!!! Musisz wziąć BarretM82, jest tylko na BG, przebija szyby np. w Apache, Humvee... polecam, ale jeśli miałbym robić najlepszego z możliwych snipków wyglądał by tak

2- mp5k 3 - aw50f 5 - smoke / tac15 ( w zależności od ilości G1 ) 6 - slot change; adrenaline, flash oraz binokulary( jak grasz na bg to bierzesz bino zamiast flashów ) i na 8 slot Barret Camo ;]

Opublikowano

Ja również nie będę oryginalny i polecę CI PSG. Jest to świetna snajperka na CQC.

Na większe dystanse troszkę gorzej się spisuje, ale też jest niesamowita.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

PSG ale jeżeli masz jakieś możliwości kupienia AW50F to kup właśnie AW.. Jest to nieziemska sniperka :] zawalista celność, ogromne damage, fajny wygląd^^

@kur kto mi od razu po minucie minusa pocisnął :D?

NIE KUPUJ RED EDITION! Jest to strata G1. Tak jak na 1 stronie mówili: łatwo wykryć bo jest czerwona, a staty ma te same

snikersproject1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...