Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] HGWC

radziutv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gty wałczam crossfire przez ikone na pulpicie uruchamia g4box i wyglada to jakos tak

potem jak wlacze patcher_cf w głownym folderze crossfire juz dziala ale jak juz pogram dziesiec minut wyskakuje taki bład

i pisze jescze hack tool i cos tam dalej

Proszę o pomoc będą plusy

Opublikowano

Jeżeli włączasz CF za pomocą ikony na pulpicie to w niektórych przypadkach okno nie jest kompletne i nie ma opcji, dzięki której uruchomimy grę. Także pozmieniały się tagi u góry, gdy najedziesz kursorem na przykładowo Mall to pojawi Ci się Clan. Mam to samo, nie wiem jak temu zaradzić, ale na pewnych kompach działa wszystko normalnie.. Co do błędu, który Ci wyskoczył to powiem tyle co wiem, miałem kiedyś sytuację, że też niby używałem haka i wywaliło mnie z gry, chociaż nigdy nie używałem i tym bardziej nie można mówić, że w folderze z grą pozostały jakieś modyfikowane pozostałości.. Wydaje mi się, że serwer może po prostu czasem głupieje i coś takiego się nam wyświetla.. Więcej powodów nie przychodzi mi na myśl, napisałem tyle co wiem ;)

5381235_2_1.png

postremus.png

Opublikowano (edytowane)

A jak wyczyscic rejestr?

I zaponialem napisac ze sciagałem 10razy cf i instalowałem po 20 i cały czas wyskakuje ten sam bład , a jeszcze wczoraj sciagnełem ruskiego cf to to tak samo jak z tam tym.

Edytowane przez radziutv
Opublikowano

jesli chodzi o hgwc to jest kilka sposobow na pozbycie sie problemu

1. reinstall gry

2. uruchom przez nowego baypasa (tylko sobie go znajdz, programik ktory dezaktywuje hgwc , x-trapa)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

14iljqe.jpg

Opublikowano

a mi się wydaje, że ten błąd oznacza "stary" plik HGWC.exe

Gdy używamy hacka przy którym musimy podmieniać HGWC, może się tak stać gdy hack padnie.

Spróbuj wgrać nowy patch. Nie mam pewności czy pomoże, ale należy spróbować.