Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DOWIEM SIE KURWA W KOŃCU ZA CO DOSTAŁEM BANA?!?

boguś2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

buu :cry:

Powoli, od początku - boga nie ma,

nikt go nigdy nie widział co, masowa schizofrenia?

Opublikowano

Jeśli Ci coś nie pasuje to złóż skargę do Administracji i odwołuj się od bana... tak naprawdę nikt nie zna powodu, jedynie Ty w swoim sumieniu możesz się domyślać.

Opublikowano

Kiedys napisalem na gg do jakiegos global moda za co dostalem bana na 2 tyg. i mi podal przyczyne.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Domyślam sie ze za wkurwianie wszytkich(przynajmniej mi i Mou dzialasz na nerwy bo juz miales bana od nieogo), z deka spamujeszq itp;]

Opublikowano
Wyzywasz, przeklinasz, wkurwiasz wszystkich dookoła. Pasuje? Nie dziwię się że Cię zbanowali, nawet się cieszę.

Na debilne posty były debilne odpowiedzi. Nawet jeżeli, powinien być temat w zbanowanych.

Opublikowano

Dostałem na miesiąc. Temat był sugerowany do administracji, wysłałem kilka pw, nie było odpowiedzi, więc postanowiłem opublikować sprawę. Jako że nie mogę pisać w sugestiach, piszę tutaj.

Opublikowano

Nie rozumiem was ludzie - na chuj piszecie, jeżeli to was nie dotyczy. Dostał bana, nie ma tematu w zbanowanych, nikt nie chce mu powiedzieć dlaczego, więc coś tu śmierdzi. I ma prawdo do bulwersowania się.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Jeżeli żaden admin nie wypowie się do jutra, to proszę o skasowanie postów i konta - nie mam zamiaru tu więcej pozostawać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...