Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie Cie zlagowało ;*

Bo widzę internetową stronę, jeżeli włączysz bez otwierania strony to powiną pójść ... ;*

Opublikowano

no niestety nie działa... jakieś inne propozycje? jak przystało na informatyka, zrobiłem reinstal flasha kompa wyczyściłem i te wszystkie podstawowe.

Zbieram +++ ;)

Opublikowano

Reinstalowałeś już warrocka, jak to nie pomogło to pozostaje tylko sformatować całego kompa i na nowo położyć system i wszystko instalować. To już na pewno pomoże.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Spróbuj wejść w WarRock/ i plik version otwierasz za pomocą notatnika i przy : Launcher i Updater wpisz liczbe o 1 mniejszą niż tam jest, zapisz i załącz WRa.

Jak nie pomoże to spróbuj załączyć WRa, ale wszystko powyłączaj (GG, Skype, internet itp.) gdy pokaże Ci się news to spróbuj go zamknąć "Esc" bądź klikając poza newsa.

Może to też być wina HS więc spróbuj ręcznie go zaktualizować : WarRock/data\HShield\Update i wybierasz autoup gdy się załączy to Start Update.

Nie wiem czy któryś sposób pomoże, lecz na pewno nie zaszkodzi spróbować.

1329228482-U118767.png

Opublikowano

zalogowałem się na innym koncie (inny użytkownik) na wr i tam działało. prze logowałem się na swoje i działa:D

ale i tak dzięki za pomoc. lecą +/- ;)

Zbieram +++ ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...